Panelban macskát tartani tényleg állatkínzás?
panelban pont hogy macskát tartani a legjobb, a macskák imádnak lustálkodni elvannak a lakásban
A panelban nagyobb kutyát tartani, na az állatkinzás
A lakásban tartott macska legalább biztosan megéri a hároméves kort és nem szedi össze a környék összes létező nyavalyáját és élősködőjét. Nem túl felemelő érzés, amikor a macska nem jön haza és a környéket kell járni a síró gyerekkel, hogy legalább a látszata meglegyen annak, hogy még valaha élve megtaláljátok. Vagy megtaláljátok elütve/meglőve/megmérgezve és félholtan, majd az állatorvosnál altatják el szegényt, életre szóló lelki sebeket hagyva hátra. Ez volt a gyerekkorom.
Soha többé nem tartok macskát a lakáson és a macskafuttatón kívül és a gyerekemet sem teszem ki ennek.
A macskabiztos kerítés olyan, mint a többi városi legenda. Folyamatosan beszélnek róla és példaként hozzá fel, de amikor valaki elérhetőséget kér az építtetőről vagy fényképeket az elkészült műről, csak a nagy csend a válasz.
Még soha, egyszer sem láttam egyetlen képet sem ilyesmiről, ami nem egy netről lopott külföldi fotó lett volna.
Talán azért, mert nem csak a macskát kell megbízhatóan bent tartani vele, de a kinti állatokat is KINT kell tartani, különben azok beszorulnak a kertbe és meg kell őket fogni kézzel, ami egy megvadult macskánál, nyestnél, borznál, kutyánál vagy egy nagyobb patkánynál kb lehetetlen.
De cáfoljon rám valaki.
Nekünk volt gyerekkoromban macskánk panelban
A macska imádott élni szerintem, jól érezte magát. 17 évesen halt meg
Szerintem az az állatkinzás ahogy vidéken tartják a macskát.... Napi e szer kibasszák neki a kaját aztán le se szarják mi van vele
A benti macska gyakorlatilag mint egy családtag ugy be tud épülni a gazdi életébe
És igen a macska is szereti a benti életet.
Ívartalanitattni kell és egy aranyos házikedvenc lesz akivel alig van teendő. Szinte sose lesz beteg, és jól elvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!