Akinek mérgezést túlélt a cicája, mennyi idő kellet hogy helyre jöjjön? Van egyáltalán, akinek túlélte?
Figyelt kérdés
egyáltalán mennyi az esélye, szerintetek, ha ellátta a doki nagyon lelkiismeretesen, de mondta, hogy nem tudja mennyi szívódhatott fel, és ez idegméreg, a tünetek alapján.., hát 2 napot mondott, hogy kritikus, már ma az első nap estéjén kicsit jobban van, reménykedhetek, ugye?2010. okt. 19. 21:06
11/17 anonim 

válasza:

Már kommenteltem oda (22:08as vagyok)
12/17 anonim 

válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1239235-mier..
ez az előzmény, csak érdekességképpen az ivartalanítással kapcsolatban
13/17 anonim 

válasza:

Én se pártolok a mérgezők oldalára, de az is lehet, hogy nem közvetlen a macskát mérgezik le, hanem a rágcsálók ellen védekeznek.
Jó ember elhelyezi a mérgeket olyan helyre ahová csak az egér patkány mászkál, egérke megeszi és nagyon cudarul érzi magát, és lehet már vissza se bújik a lyukba, cica meg könnyű szerrel levadássza, és már le is van mérgezve a makka.
Ahol én melózok tavasszal helyeztek ki a telepen mérgezett búzát. Nagyon figyelni kellett ( sját kutyával dolgozok ) mert nem egy esetben fogtam meg az egereket amikor már csak órái voltak.
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem aktuális, reggel elpusztult.Az első válaszolónak köszönöm, az együttérzést, a többinek is aki velem érez, 10 éve volt velünk, 3 gyerek van, hát mit mondjak, én sem dícsérem a szomszédaim, akármilyen kertet védtek, nem ez a megoldás. Ráadásul, hozzáteszem, finnyás volt, nem ette meg csak a konzervet, valamivel beetették, nem evett volna magától mérget.
2010. okt. 20. 11:47
15/17 anonim 

válasza:

Kérdező, nagyon sajnálom :((((
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:(
2010. okt. 20. 18:58
17/17 anonim 

válasza:

én is nagyon sajnálom :(. amikor mi is megtudtuk a dokinál h mérgezett sírtam, de még él csak mégis. annyira hozzátud nőni az emberhez, már teljes családtagnak számítanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!