Akinek mérgezést túlélt a cicája, mennyi idő kellet hogy helyre jöjjön? Van egyáltalán, akinek túlélte?
Igen, akkor reménykedhetsz. Nekem egy napot mondott a doki,hogy ha megéri a reggelt, a kilenc életéből egyet biztosan elhasznál. Sajnos nem érte meg , a kis drágám.
Ezerféle átkot rászórtam arra a mocskos dögre, aki a mérget kirakta, akkor is ha százszor visszaszáll rám. Száradjon le a keze, és hetedíziglen jusson a pokolba aki ilyet tesz.
előre bocsánat az offért
Állatbarátnak tartom magam, vannak háziállataim, de igenis árthatnak a macskák. Errefelé elég sok macska kószál a kertekben. Virágokkal foglalkozunk, és nem egyszer volt már rá példa, hogy a cica végiggázolt a nővőfélben levő virágokon, többet letörve arra, amerre járt. 1-2 szálnál nem lenne gond, de amikor már több tízezres a kár, az már szerintem igenis gondot jelent. Persze kerítés van a szomszédos kertek között, de ez nem jelent nekik akadályt, többször is szóltunk a közeli macskatulajdonosoknak, hiába. Figyelmeztettük őket, ne engedjék kószálni össze vissza a kertekben,főleg nem tüzelési időszakban, mert olyankor még nagyobb a baj. Ezek után mondhatni vessenek magukra. Nem tudom Te/Ön mit szólnál/szólna, hogy ha a Te/Ön megélhetését törné össze az állatka. Azt hiszem nem lenne kellemes élmény, hogy annak egy része amiért dolgoztál/dolgozott egy lépéssel egyenlő lenne a nullával.
Még egyszer bocs az offért, de ez kikívánkozott.
21:48-as vagyok.
Nem tettünk ki mérget, "fenyegetőzni" próbáltunk, hátha javul a helyzet. Nekünk is volt már sajnos mérgezéses esetünk. Volt egy gyönyörű, törzskönyves német juhászunk. Szegényt valaki megmérgezte, pedig az udvart sosem hagyta el. Próbáltuk megmenteni, de sajnos folyton vizesedett utána a hasánál, és így meg kellett tőle válnunk. Szóval tényleg átérzem azt az oldalt is =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!