Lehet az oka, hogy utál a macskám? Van még esély hogy, megbarátkozzon velem újra?
10 napos kora óta én nevelem, mivel az anyukája elszökött és eltűnt sajnos.
7 hónapos fiú cicáról van szó.
Nagyon szeretem és az elején mindig bújt és nem is tudott nélkülem meglenni. Mindig velem aludt, játszodtunk. Mára már azt sem engedi hogy az ölembe vegyem, mert el akar menni, ritkán engedi hogy simizzem.
Egy ideje viszont a "keresztfiam" elkezdte szegényt nyúzni és a bőrénél fogva felemelni,stb...
Mindig rászoltam, elvettem tőle az anyjának is szóltam olyan választ, kaptam hogy gyerek es semmi baja nem lesz a macskának.
Na de a lényeg hogy nekem megszakad érte a szivem mikor nincs bent velünk és a 3 éves gyerek itthon van es tudom hogy amint nem figyelek nyuzni fogja
A párommal 2 hét mulva elköltözünk. És szerintetek akkor lehet még esély arra hogy ujra olyan bújós legyen mint régen?
Vagy legalább is ne utáljon?
A macskáknak is van személyiségük. Igen,abszolút vannak olyanok,amelyek nem kedvelik az embert. Az elmúlt évtizedekben 4 macskám volt/van. Az egyik közülük teljesen antiszociális volt kölyökkora után. Most 13 éves és kint lakik a kertben, pedig az elején benti macska volt. Utálja az embereket, nem simogathatjuk,maximum néha fél percig hagyja magát.
A másik 3 ugyanabban a kisgyerekes környezetben, ugyanolyan neveléssel nőtt fel. A gyerek felveszi,cipeli, őket,hagyják magukat, sőt, követik a gyereket,mindig bújnak hozzá.
Rossz személyiségű macskát fogtál ki.Plussz ha csak lakásban tartod,valószínűleg utál miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!