Van rá esély hogy most lett a macskám 1éves és fogat vált? Nagyon sok pici foga van elől és hiányos is (eddig megvolt minden foga)
pontosan 12hónapos? ezelőtt még sosem volt fogváltása?
A cicáknál általában 4 és 6hónapos koruk között van fogváltás, de ha még nem volt akkor lehet hogy neki most van.. Egyfolytában gyorsan veszi a levegőt? Van bàrmi más tünete?
én a helyedben felhívnám az állatorvost csak a biztonság kedvéért.
A macskáknál 6 hónapos korukra lezajlik a fogváltás, ha nem, akkor csak állatorvos tud segíteni, mert a ki nem hullott tejfog csúnya gondokat tud okozni.
A pihegésre, lihegésre nekem is az a tippem, hogy egyszerűen melege van. Az én macsekom csak este és hajnalban eszik, egyébként meg váltogatva fekszik a konya és a fürdőszoba kőpadlóján.
Melyik fogai kicsi? A szemfogak közöttiek? Azoknak kicsiknek is kell lennie. Az ő fogaik nem olyanok mint a mieink. 30 foguk van, alul 14 felül 16.
Így látatlanba nehéz. A legjobb, ha elviszed állatorvoshoz és ő meg tudja mondani, hogy lát-e bármi problémát a fogaival vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!