Hogyan lehet egy macskát távol tartani a bútoroktól?
Az az atomfizika, hogy az előszoba, a nappali, a konyha és egy közlekedő teljesen egy légtér. Ez közel 60 nm egyben, amiben nincs egyetlen ajtó sem. Ezen felül vannak picike szobáink, amik a közlekedőből nyílnak és egy fürdőnk, plusz egy wc-nk amik a a 60 nm-es légtérből. Vagyis a macskát vagy valamelyik szobába zárom be, ahol szintén vannak bútorok ugye, vagy esetleg kicsukom az udvarra (az életben nem volt kinti macska, így ezt nyilván nem fogom megtenni).
Nem fogom bezárni sem az 1,5 nm-es budiba, sem az 5 nm-es fürdőszobába. Más opció nincs, ennyi. De nem értem miért nem elég kitétel egy ilyen kérdésnél, hogy nem tudom kicsukni és kész. Nyilván ha lenne erre alkalmas, normális méretű légtér, akkor nem írnám, hogy nem tudom. :D
XD Nem véletlenül mondják, hogy a macska egy egyéniség nah...
Kipróbáljuk mi is valószínű ezt a fújkálós vackot, hátha a miénk nem szereti.
A macskamentára rápörög... úgy 46 másodpercre.
Tapasztalatból írom, hogy sehogy. A mi macskáink 1-2 nap alatt felszedték a kanapét. Szétkarmolták. Pedig vettünk kaparófát, tettem ki külön kaparót másik helyre is. Ott is élesítik a karmaikat, de a szófa karfájának a szélén is. Nagyon szeretik a kanapét, mindig ott fekszenek rajta akár a puffon, akár a szélén vagy a nagy párnákon. Imádnak rajta ugrándozni.
Így sajnos annyi maradt hogy a kanapé ülő részét letakarom egy pléddel. A karfa részére meg rendelni akarok külön védőt. Elég hülyén fog kinézni, sajnos. Ezért nem érdemes drága bútort venni, mert szétszedik.
Úgy olvastam, hogy interneten már vannak külön macskakaparásra tervezett anyagú textilek, amibe nem tudnak belefurakodni a körmeikkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!