Hogyan lehet egy macskát távol tartani a bútoroktól?
Nem tudom kicsukni, leírtam.
Az érdemi 2 db választ köszönöm! :)
Próbálok következetes lenni, de ha pl. éjszaka kaparja a nappaliban a kanapét, amíg mi a hálóban alszunk, azzal nem igen tudok mit kezdeni. Ha a nappaliban vagyunk napközben és a gyerekszobában kaparja a fotelt is ráordítok és rohanok elzavarni, 2 óra múlva, ha nincs ott senki, ugyanúgy csinálja. Mellettem sosem kezd bele...
Egyszerűen már nem tudok okos lenni. 8 évesen fogadtuk örökbe, mostmár 16. Ciki vagy sem, de csak ideig óráig tudom "leszoktatni" erről. Most pl. egy jó ideje nem kaparja a kanapét, ráfüggött a gyerek fotelére, de eltelik pár hónap és ez megint változik majd. Mindent, de mindent tönkretesz, már nagyon elegem van. Volt már macskám, az nem volt ilyen értetlen, sosem bántott semmit.
Ezekkel a beltéri "macska távoltartó" spraykkel van valakinek tapasztalata?
Biztosra csak valami védőhuzattal mehetsz, amit ráerősítesz a bútorokra, ha tényleg nem tudod kizárni, amit nem értek, egyébként.
Van olyan macska, amelyiket elijeszti a szpré, másokat viszont nem, esetleg jobban vonzza a kanapé, mint amennyire taszítja a szpré.
Írtad, hogy nem opció a kizárás. Miért is? Egylégterű loftban laktok? Mert ha van egy nyavalyás előszobátok, szépen kizárjátok oda, amikor nem tudtok mellette lenni és felügyelni. Kiviheted a fekvőhelyét, tálcáját, kaparóját és csókolom. Mi ebben az atomfizika?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!