Ilyen a személyisége, vagy még változhat?
3 napja van nálunk egy 9 hetes kiscica. Első gazdija mondta, hogy nagyon barátságos már most, gyerekekkel játszott, aludt stb.
Mióta nálunk van nagyon hamar megszokta a környezetet, mindennel játszik, rengeteget futkározik, ha nem aktívkodik, akkor alszik 2 órákat.
A szeretet kimutatása eddig abban merül ki, hogy követ minket, este bemászik mellénk, nyávog ha figyelem kell neki, és ha haza érünk dorombol egy keveset (de csak pár mp-et)
Ha ölbe veszem vagy kézbe, általában kimászik és leül mellém. Ha nálam van nem nagyon szereti a simogatást.
Szeretném elérni, ha egy kicsit barátságosabb lenne és jobban szeretné a simogatást meg az ölben tartást, mert konkrétan rosszul esik, hogy nem szereti ha babusgatom.
Veletek ez hogy volt? Lehet, hogy még időre van szüksége? Lehet ezzel kezdeni valamit vagy egyszerűen csak ilyen marad?
9 hetes.
Boven valtozik meg. De ha meg nem, akkor is el kell fogadni, a macskak ilyenek. Nekem 2 bentim van, az egyik szinte ram se nez, annyi nala a max, hogy lefekszik az agy vegebe, ha en is ott vagyok. Simogatast gyuloli, felemelni se nagyon lehet.
A masik meg ha rajta mulna, egesz allo nap csak az olemben lenne. Ugyanazt a “nevelest” kaptak, szeretetteljes kornyezet, 10 hetes koruktol nalam vannak, testverek. Es megis nagyon masok.
Kedves 2.!
Igen persze belegondoltam, hogy nem játékszernek hoztuk a macskát, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok tapasztalatokra, meg, hogy esetleg valamit máshogy kéne -e csinálnom
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!