Szerintetek nem lesz abbol problema, ha a zart macska wc-t a nappaliba helyezem el? Termeszetesen egy eldugottabb reszre.
A furdoszoba kicsi hozza, nem fer el. Az eloszoba sajnos nem opcio, ahhoz a nappali ajtajat folyamatosan nyitva kene hagyni, mivel az eloszobaban nincs futes igy telire ez nem opcio sajnos, folyamatosan hideg lenne a nappaliban (sajnos foldszinti panel, nincs semmilyen futes beszerelve az eloszobaban)
Egyebkent eddig az erkelyen volt nyitott ajtonal, (3 honapja van nalam talalt cicusom) de ugye jon a huvosebb ido, mostmar be kell hoznom a lakasba az almot mert estenkent nagyon lehul.
Hát ha zárt és rendszeresen lesz takarítva és a cica is megtalálja nem lesz baj belőle.
Ha benneteket nem zavar.
Láttam már macska almot, ebédlőasztal alatt a konyhában, hálószobában az ágy mellett.
Szerintem mindenki maga dönti el, neki hogyan jó.
Más opció nem igazán van, szóval muszáj lesz ez a megoldás. Arra készül, hogy néha ki fogja kaparni az almot és az is előfordulhat, hogy a mancsára ragadt csúnyaságokat ott fogja előtte lekaparni a földön.
Ha rendszeresen van takarítva és jó minőségű almot használsz, a szaggal nem kéne hogy gond legyen.
ha van hely es penzetek ra... nezd meg gooleban:
Ikea Hack cat litter box.
Ez szerintem nagyon jo megoldas ilyen szitura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!