Mennyit költessz a macskád étkezésére havonta?
En le se írom. Nem adok szart a szajukba. Csak prémium tápot kapnak és csirkemellfilet is.
Reggel este nedves (alutasakos, konzerv, alutàlcàs) napkozben pedig mindig kint van nekik a száraz táp.
Ha nincs kedved vele foglalkozni, próbálj neki másik gazdit találni. Hátha elviszi valaki, akinek van kedve, ideje, türelme.
A legolcsóbb bolti kaja méreg. Olyan mintha te folyton zacskós levest zabàlnàl. Büdös, undorító, nulla tàpèrte van. Hànyadèk. Moslèk.
Max akkor adnàm ha nem lehetne most kapni.
Nem, mèg akkor sem.
Találj neki más gazdát. Ugyis érzi hogy utàlod.
23as,
17 éves múlt nyáron.
Hiába pontoztok le. Az állatok érzik az utálatot.
A bolti kaja , főleg a legolcsóbbak kalap szarok. Nulla tápérték, ízfokozók, színezékek. De adjátok nyugodtan. Ha véletlenül jó géneket örökölt, akkor szerencséje van, és nem betegíted meg vele.
De akkor ti is egyétek minden nap a parizert meg a zacskós levest. Hátha ti is jó géneket örököltetek.
Hiába pontoztok le. Nem én etetek szarral. Fáj az igazság, tudom.
Csak szerencsétlen állataitokat sajnálom.
És ez nem arra vonatkozik, aki havi 150eFt-os fizetésből próbál meg mindent, hogy gondoskodjon egy állatról, hogy ne az utcán tengődjön. Hanem azokra, akik megtehetnék, de inkább félévente lecserélik a telefonjukat, meg havonta új cipőt vesznek. Az állatuk meg le van szarva.
Próbálok nagyon udvarias és finom lenni, nehogy megsértsem az önérzetüket azoknak, akik magukra ismernek: nyasgem.
" kényszeres hülyeség" minőségi ennivalót adni egy élőlény szájába..
Gratulálok! Na, ki a hülye önző kétszínű bunkó?!
28
Làtom még látnok is vagy, hogy pontosan tudod egy ilyen oldalon ahol az emberek 90% nem használ felhasznalonevet ki hova mit ír.
Nem, nem én írom oda mindenhova. Sose írnék ilyet, mert nem mindenkinek futja rá.
Nagyon ostoba, bunkó, szánalmas ember vagy.
A gyomrom fordul fel tőled.
Meguntalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!