Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit költessz a macskád...

Mennyit költessz a macskád étkezésére havonta?

Figyelt kérdés
Ha több van, akkor fejenként mennyi az étkezésük? Én a "Megtürt" házimacskára a legolcsóbb bolti kaját is soknak tartom 1 hónapra kiszámolva. És nem kimondottan szeretem, nem is sokat látom, csak ha éhes akkor jön elő.

2023. szept. 25. 02:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

En le se írom. Nem adok szart a szajukba. Csak prémium tápot kapnak és csirkemellfilet is.

Reggel este nedves (alutasakos, konzerv, alutàlcàs) napkozben pedig mindig kint van nekik a száraz táp.

Ha nincs kedved vele foglalkozni, próbálj neki másik gazdit találni. Hátha elviszi valaki, akinek van kedve, ideje, türelme.

A legolcsóbb bolti kaja méreg. Olyan mintha te folyton zacskós levest zabàlnàl. Büdös, undorító, nulla tàpèrte van. Hànyadèk. Moslèk.

Max akkor adnàm ha nem lehetne most kapni.

Nem, mèg akkor sem.

Találj neki más gazdát. Ugyis érzi hogy utàlod.

2023. szept. 29. 17:31
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
màst kapni
2023. szept. 29. 17:32
 23/30 anonim ***** válasza:
30%
21es, 14 éves elmúlt,a tied hány éves?:)
2023. szept. 29. 23:36
 24/30 anonim ***** válasza:
54%

23as,

17 éves múlt nyáron.

Hiába pontoztok le. Az állatok érzik az utálatot.

A bolti kaja , főleg a legolcsóbbak kalap szarok. Nulla tápérték, ízfokozók, színezékek. De adjátok nyugodtan. Ha véletlenül jó géneket örökölt, akkor szerencséje van, és nem betegíted meg vele.

De akkor ti is egyétek minden nap a parizert meg a zacskós levest. Hátha ti is jó géneket örököltetek.

Hiába pontoztok le. Nem én etetek szarral. Fáj az igazság, tudom.

Csak szerencsétlen állataitokat sajnálom.

És ez nem arra vonatkozik, aki havi 150eFt-os fizetésből próbál meg mindent, hogy gondoskodjon egy állatról, hogy ne az utcán tengődjön. Hanem azokra, akik megtehetnék, de inkább félévente lecserélik a telefonjukat, meg havonta új cipőt vesznek. Az állatuk meg le van szarva.

Próbálok nagyon udvarias és finom lenni, nehogy megsértsem az önérzetüket azoknak, akik magukra ismernek: nyasgem.

2023. szept. 30. 09:05
 25/30 anonim ***** válasza:
49%
24. Maximálisan egyet értek Veled!
2023. szept. 30. 13:54
 26/30 anonim ***** válasza:
23%
24es,te teljesen hülye vagy, de próbáld csak igazolni a pénzszórásodat, mint teszed azt minden kérdésnél. Valószínűleg arannyal is etethetnél egy 17 éves macskát (ami nem kóbor macskánál átlagos életkor), úgyis 1-2 éve van hátra maximum. Biztos fáj,hogy a kényszeres hülyeség miatt égeted el a pénzedet,míg másnak ugyanúgy boldogan él a macskája majdnem 20 évig havi 10 ezerből😁
2023. szept. 30. 14:01
 27/30 anonim ***** válasza:
31%

" kényszeres hülyeség" minőségi ennivalót adni egy élőlény szájába..

Gratulálok! Na, ki a hülye önző kétszínű bunkó?!

2023. okt. 1. 06:51
 28/30 anonim ***** válasza:
19%
Az a kényszeres hülyeség,hogy minden egyes létező kérdéshez odaírod. Nézzétek vissza a kérdéseket,mindhez odaugat,még ahhoz is,ami nem az etetésről szól. Mindhez odaböfögi,hogy aki nem költ 100 ezret a macskájára havonta,az szar kaját vesz neki. Anélkül,hogy pontosan tudná,mások mivel etetik a macskájukat. Vagy olyan macskakajákat cikiz,amiken macskák milliói élnek vígan. Ez valami fétis lehet.
2023. okt. 1. 08:04
 29/30 anonim ***** válasza:
77%

28

Làtom még látnok is vagy, hogy pontosan tudod egy ilyen oldalon ahol az emberek 90% nem használ felhasznalonevet ki hova mit ír.

Nem, nem én írom oda mindenhova. Sose írnék ilyet, mert nem mindenkinek futja rá.

Nagyon ostoba, bunkó, szánalmas ember vagy.

A gyomrom fordul fel tőled.

Meguntalak.

2023. okt. 1. 10:33
 30/30 anonim ***** válasza:
77%
Ne pazarold az idődet,még sok kérdés van,amihez ma oda kell írnod,hogy: Az Én MaCSKáIm CSaK PréMIumTáPot kApnAk.
2023. okt. 1. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!