Ha több van, akkor fejenként mennyi az étkezésük? Én a "Megtürt" házimacskára a legolcsóbb bolti kaját is soknak tartom 1 hónapra kiszámolva. És nem kimondottan szeretem, nem is sokat látom, csak ha éhes akkor jön elő.
Kb 24 ezret, de azért ennyi, mert már kb 9 hónapja el akarták altatni FELV miatt, és ha ilyet eszik, evvel kihúzza sokáig. Agyonvitaminozott/ásványianyagozott cicakaja.
2023. szept. 25. 08:25
12/30 anonim válasza:
Átlag havi 10 ezer. 11 ezeréer veszem neki a 2 kilós száraztápot, az 2 hónapra elég, plusz havi pár doboz konzerv. Abból nem eszik sokat, régen többet kapott, de mindig otthagyta.
Így van olyan hónap, hogy 20 ezret hagyok ott a boltban, és van, hogy 10 alatt.
2023. szept. 25. 09:02
13/30 anonim válasza:
Drága, nagyon jó minőségű táppal etetek. 30.000 forintba kerül a nagy zsák, és az 4 hónapig kitart.
Emellett kap Shelma alutasakost, egy tasakot naponta (reggel-este egy fél tasakot). A 12-es csomag 2000 forint (igyekszem akciósan vadászni, olyankor olyan 1800 körül van, amúg meg kétezer-valamennyi, átlagolva 2000)
Szóval ha az egészet leosztom egy hónapra, az kb. 12.500 forint
2023. szept. 25. 09:41
14/30 anonim válasza:
Most rendeltem neki enni 14.000 Ft- értékben.
-4 kg smilla táp
- 24×85 gramm happy cat alultasakos
- cosma nedves eledel 6×170 gramm.
A táp kb. 3 hónapig elég, a nedves eledel az pedig 1-1,5 hónapig.
2023. szept. 26. 00:03
15/30 anonim válasza:
Tököm tudja, ha elfogy, rendelek, mindig másmilyen tápot, konzervet, pasztákat, jutalomfalatokat.
2023. szept. 26. 02:02
16/30 anonim válasza:
Még eddig soha nem számoltam ki, csak most nagyjából, havi 10-12 ezer Ft jön ki. Tápját nagy kiszerelésben rendelem, kb fél évig elég, fajta tápot eszik kis korától. Száraz tápján kívül csak a tonhalat eszi meg, leöblítem róla a sós levet, úgy kapja. Semmi mást nem eszik meg, ezen az étrenden él már lassan öt éve.:) Szokott még kapni pár szem jutalom falatkát fésülés után, így eltűri a szőrápolást, mert tudja hogy utána lesz juti falat. Ja, és havi két 10 kilós alom, Aldis.
2023. szept. 27. 18:44
17/30 anonim válasza:
kb 7500/hó/macska, orvosi táppal (csak szárazat kapnak) de most akarunk váltani egy másik tápra, szintén magas minőségű, az kb 3500/hó/macska lenne (valamennyire olcsóbb és kevesebbet kell belőle adni), a dologban a trükk hogy a nagyobb kiszerelés jóval olcsóbb, amit kinéztem tápot pl, a 400g-os kiszerelés kilós árban kb 5500ft, a 2kg-os kilónként 4500-5000, de ha veszek egy 15kg-os zsákot (ami kb fél évre elég két macskának) az máris csak 2500ft/kg ami konkrétan FÉL ÁR, ugyanazért a tápért és akkor fél évig megoldottam a kaja dolgot.
2023. szept. 28. 08:40
18/30 Heni93 válasza:
Nekem kb 30.000 ft a két cica etetése egy hónapban. Jó fajta tápot kapnak, macskalandpremium .hu-ról, nedves és szárazat is (animonda pástétomok+Brit nyulas táp), de itt vannak speciális diétán lévő cicáknak is tápok. Ezt kiegészítem nyers etetéssel, csirkemáj nyersen, vagy csirkemell, esetleg néha-néha pár kocka marhahús. A cicáim nagyon szépek, egészségesek, selymes a szőrük. Orvoshoz csak kontrollra szoktam vinni ritkán. Ha törődsz vele, nagyon sok szeretetet adhat :) <3 próbáld meg szeretni és hidd el, meghálálja :)
2023. szept. 28. 19:35
19/30 anonim válasza:
Havi 90 ezer
2023. szept. 28. 20:17
20/30 anonim válasza:
A fressknapfban a leárazott dolgokat veszem. Most vettem egy száraz kaját 75% kedvezménnyel, ami 2 hónapig elég volt. Illetve rászoktam,hogy kap maradékot is. De minden nap kap zacskós nedves kaját is. Nagyon szép a szőre,egészséges. 15-20 azért tuti költök rá havonta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!