Nem rég költöztem Budapestre saját lakásba(1 háló/dolgozó szoba, előszoba, konya és fürdő) és nagyon szeretnék egy kiscicát magam mellé a lakásba. Egyedül lakok egyenlőre, párom fog hozzam költözni a közel jövőben várhatóan, egyetmre járok, néha hétvégente eljárok vidékre szuleimhez. Első háziállatom lenne, ez előtt sosem tartottam személyesen, édesapám szintén lakasba tart egy macskát és hasonlóan szeretnék én is. Csak nem vagyok biztos benne hogy ez nagyon jó ötlet volna, már csak tapasztalatlanságom miatt is de aggódok hogy a lakás mérete és hogy nem vagyok otthon 24/7 ez jó ötlet lenne. Eltekintve magabizonytalanságomtól, és csak a körülményekre tekintettel mi a véleményetek a helyzetről?
#9: Nálam nem büdös az alom. Ivartalanítva vannak, csak akkor érződik néha pár percig, ha nagydolgát végzi valamelyik. De ez akkor is érződik, ha te csinálsz ilyet, nem?
Láttam már Pesten, forgalmas helyen pórázon macskát, Rómában vállon vitt macskát, a YouTube-on több videón olyat, amit autóban, kerékpáron, stb. visznek. Szokatás kérdése (bár nem lehet könnyű).
Százszor leírtam már itt, hogy a fajtiszta macska is HÁZIMACSKA.
A többivel egyetértek, de nálam sosem volna kizáró tényező.
2023. szept. 19. 13:45
12/20 anonim válasza:
Az alomnak van alap szaga,amihez hozzá lehet szokni,de attól még van. A fajtiszta macskák ezerszer nyugodtabbak,más a vérmérsékletük, tapasztalat beszél.
2023. szept. 19. 13:50
13/20 anonim válasza:
#12: Tapasztalatom szerint minden lakásnak, háznak van valamilyen alapszaga, függetlenül attól, hogy tartanak-e macskát, csak az nem érzi, aki benne él.
Volt fajtiszta macskám, karthauzi nőstény, valóban nagyon nyugodt volt, de egy keverék nőstényem is hasonlóan nyugodt.
2023. szept. 19. 14:22
14/20 anonim válasza:
#12 ami hülyeséget itt összehordtál, tényleg nagy tapasztalatod van, ez szemmel látható.
2023. szept. 19. 14:50
15/20 anonim válasza:
Attól,hogy nem veszünk tudomást a macskaalom szagárol és arról,hogy aki belép,rögtön megérzi,attól még létező dolog. Illetve ha elmegy reggel 8kor és hazajön 4kor,a macska pedig 8:05-kor kakált egy jó nagyot,akkor nyilván lesz szag,nem is kevés. Mivel kb 10 fajtiszta cicás lakásban szoktam megfordulni (és egyik sem első macska) és 30 éve tartok macskát, 100%-ra merem mondani,hogy a fajtiszták másabbak. A legjobb természete a brit rövidszőrűnek van, azt még hámra szoktatni sem nehéz. A perzsa szerintem a második legjobb benti macska.
2023. szept. 19. 14:59
16/20 anonim válasza:
15, őszintén kíváncsi vagyok, milyen macskaalmot használsz, hogy érezhető szaga van alapból. Illetve, eddig miket próbáltál, amikről ez a tapasztalatod.
2023. szept. 19. 16:19
17/20 anonim válasza:
Én semmilyet,mert kint végzi a dolgát a macskám,de az ismerőseim a legdrágább,legújabb mindenfélét,mégis érezni egy kicsit. Igaz,volt,akinél csak a 2. látogatásnál vettem észre. Afelől megnyugodhatsz,hogy nálad is érezni, bármit használsz,csak hozzászoktál.
2023. szept. 19. 17:10
18/20 anonim válasza:
Nekem nincs macskám, néhány barátomnak van (mind csak benti). Sosem éreztem náluk még alomszagot.
2023. szept. 19. 17:46
19/20 anonim válasza:
Tudom ajánlani a YT-on az "1bike 1 world" cimű videót, ami 4 éve megy. A cicus a gazdival állandóan megy, utazik. Skót gazdi, most éppen Lengyelországban vannak. Őrőm nézni, ahogy a macsek sétál a gazdival.A cica neve NALA, nálunk is megjelent a sztori magyarul, a könyv cime NALA. Nagyon aranyos a sztori, én már az összes videót láttam, a könyvet sem tudom letenni, az magyarul van. Jó cicázást!!!!
2023. szept. 19. 19:09
20/20 anonim válasza:
Én is ilyen túlgondolós vagyok, mondjuk nekem sokkal rosszabb a helyzetem, saját lakásom sosem lesz
A te helyzetedben simán mehet, főleg úgy lenne a legjobb ha menhelyrol fogadnad be
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!