Mit tehetek az egyik újszülött kiscicánkkal?
Figyelt kérdés
Születésétől kezdve a hátsó két lába hátrafelé áll, nem tudja használni. 2 hetesek a kiscicák, de a sérült rettentő sovány. A két kistesója eltúrja, így nem tud mindig enni, csak amikor ott vagyok, és igyekszek távoltartani őket onnan, amíg eszik.2023. máj. 23. 18:24
2/5 Tevenyereggyarto válasza:
Állatorvossal nézesd meg (azt eddig sem ártott volna). Illetve szerezz be megfelelő tápszert s etesd te is. Nagyon mást nem igazán tudsz tenni.
3/5 anonim válasza:
Szegényke.
Egyelőre ennyit tudsz érte tenni, hogy figyelsz a kajálására. Esetleg vegyél cicatejpótló tápszert és azzal pótold a kimaradó étkezéseket, hogy hízzon, erősödjön.
Láttam a minap egy videót. Abban olyan szépen rendbehozták a szintén sérült lábbal született cicát. Masszírozták is neki, és az ételét falatonként tették elé, kb. fél méterre tőle, ezzel is nógatva őt arra, hogy használja a lábait. Persze orvos is látta. Nem biztos, hogy ez nálatok is beválik, és egyelőre még nem is tartotok itt.
Etesd pluszban és majd meglátjátok, mit tehettek még érte.
5/5 anonim válasza:
Így is élhet teljes életet, csak jobban oda kell figyelnetek rá. Vannak kezelések is, amikkel lehet próbálkozni, nem 100%, hogy használ, de javulhat az állapota vagy teljesen helyrejöhet. Persze ez rengeteg pénz és még több türelem. Nem tudom, hogy Magyarországon egyáltalán milyen lehetőségek vannak. Egy ismerősünk Ausztriába hordta a cicáját valami elektromos izommozgató kezelésre, és a cica felnőtt korára rendesen járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!