El lopták a cicámat a rendőrség vissza hozná nekem ?
Figyelt kérdés
A szemben lévő bérház ablakában láttam őt ma 1 hete tűnt el és amikor be csöngettem akkor azt mondták hogy ott nincs semmilyen macska. 7 éve a társam az a cica van chip is benne. Lehetetlen hogy az ne az én cicám legyen ugyan is félszemű. Az eltűnését be jelentettem. Ha most felhívom a rendőrséget ok vissza adják nekem ?2023. szept. 11. 11:10
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy velem együtt örül. A cica Rabló ellen fel jelentést tettem. Teljesen le volt sokk va amikor még látta a rendőrséget. És azt hazudta hogy az utcán találta ami persze nem igaz hisz az én cicám meg a nyitott ablakon se megy ki soha valószínűleg amikor szelozztettem ő az ablak párkány ön ült és onnan lopta el. Mivel fajtiszta orosz kék cica így nem csodálom. Mától jobban fogok oda figyel mi
2023. szept. 11. 13:21
12/19 anonim 

válasza:

azért az tényleg nem semmi hogy a rendőrség a mai világban másfél óra alatt megoldja az ügyet :D
13/19 anonim 

válasza:

Örülök, hogy megoldódott.
Szándékosan írsz le mindent helytelenül?
14/19 anonim 

válasza:

13-as írta hogy nem anyanyelvi... sok magyarhoz képest egész jól ír
15/19 anonim 

válasza:

Írta, hogy nem magyar az anyanyelve.
16/19 anonim 

válasza:

Az a komment nekem kimaradt, akkor bocsánat.
17/19 anonim 

válasza:

Nem az a gond, hogy nem az anyanyelve, hanem ez: "...helyesen írom e már nem érdekel..." (#6)
19/19 anonim 

válasza:

Örülök hogy visszakerült a cicád! Remélem ezek után az ablakra macskahálót szerelsz! Nem csak a macskát tartja bent hanem az illetéktelen kezeket is kint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!