El lopták a cicámat a rendőrség vissza hozná nekem ?
2-es, rosszul tudod.
"2020 áprilisától a lopás szabálysértés (a bűncselekményi fokozat mellett) ismét a rendőrséghez tartozik a járási hivatalok helyett. Vagyis akár 50.000.- Ft alatti, akár afölötti értékű dolgot tulajdonítottak el tőled, a rendőrségen kell feljelentést tenned. Ez lehetséges írásban, azaz hagyományos postai levélben, e-mailben vagy ügyfélkapun keresztül, vagy szóban, a rendőrségen kérve, hogy vegyék jegyzőkönyvbe feljelentésedet."
Én ezt találtam.
A chip a neveden van es gondolom vannak kepeid is rola. Azert en szeretnem azt hinni, hogy ezzel foglalkozik a rendorseg, bar talan alomvilagban elek.
Esetleg segitseget kernek allatmentoktol, biztosan van abban tapasztalatuk, hogy ilyen esetben mit lehet tenni.
Egyebkent hogy tudtak ellopni a macskadat?
Sajnos én sem gondolnám, hogy ezzel a rendőrség komolyabban foglalkozna. Nyilván ha megteszed a feljelentést, a szokásos protokollt lefolytatják, de ennyi. Majd jön a levél, hogy nem tudnak mit csinálni...
Sajnálom amúgy, főleg, ha ennyire egyértelmű volt... :(
Fel hívtam a rendőrséget és vissza hozták a cicámat miután le olvasták a chipet nagyon nagyon meg könnyebbültem.
Kedves 4 nekem nem magyar az anyanyelvem így örülök annak hogy valamennyire tudok írni azt húgy helyesen írom e már nem érdekel ha érthető. Köszönöm a válaszokat szerencsére hamar vissza kaptam a cicámat
Én is nagyon örülök, hogy visszakerült.
Rendőrségen vannak ott is jó emberek, akik próbálkoznak azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!