Nem értettem én sem, hogy miért lopja a cicánk a kukoricacsutkát...
Igaz, hogy néha kenyeret is lopott már, a kedvence meg a magyaros alappal készült zöldbabfőzelékem :)
A macskák furcsák... 🤷
Ez egy jó kérdés.
Meg az is, hogy az én cicám miért szereti az összes főtt és nyers zöldségeket, savanyúságokat, aszalt gyümölcsöket, olajos magokat.
Száraztáp mellett csak ilyenekre eszik, húskonzervre, főtt és nyers húsra mancsrázással reagál.
#3 vagyok, tojást, májat, hálát szintén utálja, még a pirosra sütött nyúlpecsenyét és undorral nézegette.🤣
Viszont rendszeresen kap egy kis tál leveszöldséget, répa, borsó, karalábé, zeller, brokkoli, karfiol, zöldbab - imádja őket.
#3-#4 vagyok
#5-nek
Szerintem inkább egy mutáns mókusnyúl🤣
Ahányszor valami diákcsemegét bontunk, ez jön kunyerálni, szotyi, dió, mogyoró, mandula, kesudió, tökmag, meg a benne lévő aszalt gyümölcsök,szilva, barack, vörösáfonya, úgy eszi, végén már ki kell zárni a szobából, mert nem bír magával 🤣
És ha ott felejtem az asztalon a tányér krumplis húst még mellette a vegyes savanyúságot/savanyú uborkát/céklát/savanyú káposztát, akkor utóbbiak fognak eltűnni, nem a hús 🙄
Húsos káposztát adtam neki, csak a káposztát ette ki,a hús ott maradt🤔
Stb 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!