Miért pusztította el az anyamacska 2 kölykét is 3 hét szoptatás után?
Ez végülis szép dolog, hogy örökbe adod őket. A figyelmedbe ajánlok egy cikket:
A 3.pontot érdemes elolvasnod. Nem tudom hány éve van nálatok a cica, hány kölyköt szült eddig, szerencséd van, ha eddig mindegyiknek sikerült gazdát találnod.
A volt barátom szüleinek volt egy lány macskájuk, a kölykeiket mindig megölték, néha megtartottak egy-egy fiút, annyi belefért, hisz kertes házban ivartalanítatlanul gyorsan hullanak a macskák. Az átlag életkor 2-3 év. Amikor odakerültem, rávettem őket, hogy tartsuk meg a cicákat, aztán örökbe adjuk őket. Az anya macska általában 8-9 utódot hozott világra egyszerre. nagy nehezen, de találtunk gazdikat. Viszont éppenhogy elkerültek a kicsik, a macska máris terhes lett, újabb 8 kölyöknek már nem tudtunk volna gazdát találni. Rábeszéltem őket, hogy tegye össze a család a pénzt, én is beleadtam és vigyük el a cicát i-ni. Elvileg a barátom nővére is beleadott, gyakorlatilag viszont nem, mert nem dolgozott, csak a cigi, fü, bulik és új ruhák. Hozzáteszem, hogy ha egy kismacska elpusztult, ő sírt a legjobban, na meg az anyja, de annyi eszük nem volt, hogy kislányom (28éves), ebben a hónapban ne vegyél magadnak 3 cipőt, hanem ivartalanítsuk ki a macskát. Vki így gondolkodik az emberi jogokról, nem feltételezem, hogy nálatok ez a helyzet, csak leírtam, hogy ilyen is van.
Ha viszont úgy jársz, hogy egyetlen lány cica is nálad marad, már 2 macska kölykeit kell elhelyezned, ami igencsak nehéz feladat, és majd akkor elgondolkozol, hogy talán előbb kellett volna cselekedned. Ugyanis általában mindenkinek a fiú cica kell, mert nem szül, vagy mert olcsóbb az ivartalanítás. Elhiszem, hogy nehéz összehoznod, hogy találj vkit, aki segít mondjuk hétvégén elvinni a cicát orvoshoz, de ha gazdákat sikerült találnod, akkor talán ez is megoldható. Remélem azért elgondolkozol a dolgon, és hasznos volt, amiket leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!