Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért pusztította el az...

Miért pusztította el az anyamacska 2 kölykét is 3 hét szoptatás után?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 19:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz a kiscicákkal, akik felnőnek, eteted őket is, vagy csak úgy széjjel kószálnak a nagyvilágba? Mert, ha eteted, akkor a kajájukon megspórolhatnád az ivartalanítást.
2010. okt. 21. 15:26
 32/34 A kérdező kommentje:
EL SZOKTAM AJÁNDÉKOZNI, ha arra gondolsz hogy elpustítom akkor tévedsz.Ami elpusztúlt a legjobb barátom szerette volna elvinni, webkamon meg is mutattam neki. az hogy nem viszem állat orvoshoz csak másod sorban pénzügyi gond elsősorban mivel egésznap dolgozom csak este későn tehetném annak meg a doki nem örűlne mivel nem életmentő esetről van szó.
2010. okt. 21. 19:47
 33/34 A kérdező kommentje:
valamint a településünkön nincs is állat doki, autóm meg nincs.a szabadnap kéréstől meg a főnököm van rosszúl.
2010. okt. 21. 19:51
 34/34 anonim ***** válasza:

Ez végülis szép dolog, hogy örökbe adod őket. A figyelmedbe ajánlok egy cikket:

[link]

A 3.pontot érdemes elolvasnod. Nem tudom hány éve van nálatok a cica, hány kölyköt szült eddig, szerencséd van, ha eddig mindegyiknek sikerült gazdát találnod.

A volt barátom szüleinek volt egy lány macskájuk, a kölykeiket mindig megölték, néha megtartottak egy-egy fiút, annyi belefért, hisz kertes házban ivartalanítatlanul gyorsan hullanak a macskák. Az átlag életkor 2-3 év. Amikor odakerültem, rávettem őket, hogy tartsuk meg a cicákat, aztán örökbe adjuk őket. Az anya macska általában 8-9 utódot hozott világra egyszerre. nagy nehezen, de találtunk gazdikat. Viszont éppenhogy elkerültek a kicsik, a macska máris terhes lett, újabb 8 kölyöknek már nem tudtunk volna gazdát találni. Rábeszéltem őket, hogy tegye össze a család a pénzt, én is beleadtam és vigyük el a cicát i-ni. Elvileg a barátom nővére is beleadott, gyakorlatilag viszont nem, mert nem dolgozott, csak a cigi, fü, bulik és új ruhák. Hozzáteszem, hogy ha egy kismacska elpusztult, ő sírt a legjobban, na meg az anyja, de annyi eszük nem volt, hogy kislányom (28éves), ebben a hónapban ne vegyél magadnak 3 cipőt, hanem ivartalanítsuk ki a macskát. Vki így gondolkodik az emberi jogokról, nem feltételezem, hogy nálatok ez a helyzet, csak leírtam, hogy ilyen is van.

Ha viszont úgy jársz, hogy egyetlen lány cica is nálad marad, már 2 macska kölykeit kell elhelyezned, ami igencsak nehéz feladat, és majd akkor elgondolkozol, hogy talán előbb kellett volna cselekedned. Ugyanis általában mindenkinek a fiú cica kell, mert nem szül, vagy mert olcsóbb az ivartalanítás. Elhiszem, hogy nehéz összehoznod, hogy találj vkit, aki segít mondjuk hétvégén elvinni a cicát orvoshoz, de ha gazdákat sikerült találnod, akkor talán ez is megoldható. Remélem azért elgondolkozol a dolgon, és hasznos volt, amiket leírtam.

2010. okt. 22. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!