Miért pusztította el az anyamacska 2 kölykét is 3 hét szoptatás után?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 19:49
11/34 A kérdező kommentje:
hajnaltól késő estig dolgozom így nincs módomban ivartalanítani és így sajnos érvényesűlnek a természet törvényei bár tényleg nem örülök neki.
2010. okt. 16. 20:43
12/34 anonim válasza:
Elhiszem, hogy dolgozol, de van ügyeletes állatorvos hétvégén is. Ezek szerint neked nem számít, ha a macskád kimúlik, hát nagyon sajnálom......add be egy menhelyre, ott ivartalanítják, jobb helye lesz mint nálad....
13/34 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz, de szerintem, ha az ember igazán meg akar oldani valamit, akkor meg tudja oldani. Nálunk a helyi állatorvos hétvégén is rendel, és ugyanolyan áron, mint hétköznap. (tehát a tarifa nem lehet akadály) Én nem hagynám, hogy a természet tegye a dolgát, mert az anyamacska szervezetét is túlterheli a sok szülés, és lesz egy csomó árva kiscica, akik megint csak szaporodnak bele a nagyvilágba.
14/34 anonim válasza:
Ha a természet végezné a dolgát, akkor a macska nem lenne háziállat, ez k.urvára nem jó hozzáállás. A macskádért te vagy felelős, nem a természet!!!!!
15/34 anonim válasza:
Piszok lelketlen hozzáállás, gratulálok!! Sokat elárul arról, hogy milyen ember vagy!! Címedet írd ki, csak hogy tudjam, hová kell feladni a részedre kiállított LELKI SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNYt.
16/34 anonim válasza:
Ásd el magad szégyenedben.
Sosem fogom megérteni, hogy minek a magad fajtának macska, gondolom ha nem ölte volna meg a cicáit, megtetted volna te.
17/34 A kérdező kommentje:
Na fityúsz te nagyokos, az éjszaka közepén vidd el te a macskádat ivartalanítani biztosan veled akarja majd kezdeni a doki ha ugyan már meg nem tette valaki veled. Ha meg nem tetszik amit írtam fordúlj az ombudcmanhoz, nekem se időm se pénzem nincs erre tudod cimbi van aki ha meg akar élni annak dolgoznia kell és nekem a család többet ér mint akárhány macska.
2010. okt. 17. 19:45
18/34 A kérdező kommentje:
UI: a témát lezártam komoly segítő válasz helyett néhány nagyfejű okoskodókra találtam, elnézést a valóban segíteni akaróktól!
2010. okt. 17. 19:50
19/34 Holdtündér válasza:
Szia!
Bár látom nem vagy kíváncsi több válaszra, azért írnék egyet.
Nem tudom hol laksz, itt Pesten van egy állatorvos, féláron végzi az ivartalanítást októberben. Ez lánycica esetén 7.000 forintot jelent. Esetleg nincs ismerősöd aki elvinné a dokihoz? Neked és neki is jobb lenne utána. Ez egy egyszeri kiadás, de ha belegondolsz a sok cica nevelése folyamatos és sok kiadást jelent.
20/34 anonim válasza:
Kedves Holdtündér!
Szerintem a kérdező menthetetlen, nem a pénzt sokallja, nincs ideje.....egyszerüen nem akar foglalkozni a dologgal. Nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen állattartók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!