Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért pusztította el az...

Miért pusztította el az anyamacska 2 kölykét is 3 hét szoptatás után?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 19:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Most látom, már a pénz dolgot is felhozta. Ez is csak kifogás...gondolom a pár száz Ft-os féregtelítőt se veszi meg a macskának, és a gyerekei meg ő is tele vannak férgekkel. Nem tudom a gyerekre milyen hatással van, hogy egyik nap még van kiscica, másnap már nincs, hova tünnek el folyton. Vagy talán látták is a széttépett kismacskákat. Gratulálok a gyereknevelésedhez!
2010. okt. 18. 14:25
 22/34 anonim ***** válasza:
És mi nagyon is segíteni akartunk, hogy ötleteket adjunk, hogyan tudnád hétvégén és olcsón ivartalanítani, dehát te egy primitív bunkó vagy, és még minket szólsz le.
2010. okt. 18. 14:27
 23/34 anonim ***** válasza:
Mi a francért tartasz macskát ha ekkora ívben le..arod???? Ki kötelez rá? Inkább keress neki oylan gazdit aki törődik vele. Ez nem állattartás. Puszilom a családodat, és kívánom nekik hogy olyan jó életük legyen, és olyan sok szerető és odafigyelő ember vegye őket körül mint ezt a szegény cicát. Neked is hasonlóképpen.
2010. okt. 18. 14:46
 24/34 anonim ***** válasza:

"Ha meg nem tetszik amit írtam fordúlj az ombudcmanhoz, nekem se időm se pénzem nincs erre tudod cimbi van aki ha meg akar élni annak dolgoznia kell és nekem a család többet ér mint akárhány macska."

Na ez a hozzászólásod mindent elárult rólad, te egy igazi kö..ög vagy anyám. Nem jellemző rám ez a stílus, de téged máshogy nem lehet jellemezni.

2010. okt. 18. 14:49
 25/34 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj te köcsög" fogadok hogy csak egy elkényeztetett senki vagy egy író asztalnál van akinek a te úgymond vacak 7000 ft netto 2 napi bére te a lágy agyaddal ennél biztosan többet keresel te ennyire buta vagy én egy egyszerű kérdésre kértem válasz, tanácsot szerintem ilyen eszementségeket amit itt összehordasz-(tok) csak olyan idióták tudnak írni akik maguk is az állatok szintjén vannak vagyis ivartalanítandók ! ohhh
2010. okt. 18. 19:30
 26/34 A kérdező kommentje:
UI: TÖBBRE NEM VÁLASZOLOK mivel a válaszok amik jöttek eléggé buták.
2010. okt. 18. 19:33
 27/34 A kérdező kommentje:
Holdtündértől elnézést kérek ! de csak tőle mivel az egyetlen értelmes válasz.
2010. okt. 18. 19:41
 28/34 anonim ***** válasza:
Téged kéne ivartalanítattni, ha nincs pénzed, gyerek se kell.
2010. okt. 19. 22:34
 29/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Tök jó hogy ilyen spíler vagy az életemből:D Képzeld egy fizetésből (kb 110E) élünk ketten párommal és mégis van pénzünk állatorvosra. Na erre varrjál gombot.

Mellesleg elég összefüggéstelen a mondokád, mond csak, felment a vérnyomásod? Ideges vagy kissé, mert a pofádba mondták elég sokan hogy mekkora gány "ember" vagy? Fáj?:D Püfölöd idegességedben a billentyűzetet, és ebből született ez az összefüggéstelen szöveg? Vagy annyira hülye vagy hogy a 8 általánost sem végezted el és nem tanítottak meg rendesen fogalmazni?

14:49-as voltam egyébként:) Te meg vicces vagy, de szörnyen.

2010. okt. 19. 22:45
 30/34 A kérdező kommentje:
Sajnálak te szegény ! én az emberek jogait előbbre tartom.
2010. okt. 20. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!