Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Már a sokadik ilyen kérdés,de...

Már a sokadik ilyen kérdés,de megoldás még nem volt. Hogyan tartsam távol a macskákat a kertemből?

Figyelt kérdés

A szomszédom macskamánias, és az egász utcából oda járkálnak a macskák.

Persze szarni meg hozzánk járnak. Mindenre felmásznak. Legutóbb feltettünk a nyári meleg es napsütés miatt egy kifeszített ponyvát. Mit ad Isten, a macska azon ugrándozott meg bukfencezett éjszaka. Csak reggel láttam a felvételen. Leszedtem...(nem a macskát,az már rég elfutott). Hálás lennék ha valaki leírná,hogy zargatta el ezeket a kártevőket. Akár privátba is írhattok,ha olyan a megoldás. Borzaszto idegesítő tud lenni a jelenlétük.

2023. szept. 4. 14:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hat a tulaj tagadja,hogy az 0 macskaja lenne az utca osszes macskaja, csak eteti oket. Legjobb lenne ha befogná a sintér az osszeset. Valaki emlitette a légpuskás megoldast. Erdekes,igen hogy ezek a valaszok mind torolve lettek. Pedig nem kotelezo megfogadni
2023. szept. 4. 16:38
 22/29 anonim ***** válasza:
72%
Nyugodtan lepontozhat az, aki szeretne macskaszart a kertjébe, vagy ilyen körülmények közt élni.
2023. szept. 4. 16:47
 23/29 A kérdező kommentje:
Mivel ugy latom,hogy mindenki segiteni akar,en csak pozitivat adtam.
2023. szept. 4. 16:49
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a légpuskás hozzászólásokat állatkínzás miatt törlik.

Nálam is ez a helyzet, csupa macskakaki a kert, hiába van kutyánk, haverkodik mindenkivel.

2023. szept. 4. 16:50
 25/29 A kérdező kommentje:
akkor valami nagyobb kell! Egy jol megtermett pulyka eluldozné a macskakat a kertbol? Ismerosomnek van akkora,hogy minden postas f0sik tole!
2023. szept. 4. 16:52
 26/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom, de ha igen, beszerzek párat.😄
2023. szept. 4. 16:54
 27/29 anonim ***** válasza:
2023. szept. 4. 17:12
 28/29 anonim válasza:
52%

A szöges kerítés, csapda meg ilyesmi az állatkínzásnak minősül, főleg hogy szándékosan teszed, azért elég komolyan meg is bűntethetnek, légpuskáért főleg, szóval ha lehet, akkor mellőzd az ilyeneket, amúgy sem oldja meg a problémát, meg ne szegény állatok szenvedjenek már azért, mert felelőtlen buta emberek odavitték őket "állattartás" címszó alatt, azt kajával el van intézve, jó esetben, mert valahol még azt sem kapnak.

Egyébként nem baj ha az olyan kerítésmagasító átlóg a szomszédhoz, amennyiben ő hozzájárul mondjuk egy írásbeli nyilatkozattal (szóbelire bármikor azt mondhatja ha összevesztek, hogy ő biztos nem mondott ilyet), sok más opció nincs, esetleg még egy kisebb fóliás vizesárok, amibe ha belesik, nagy baja nem lesz, csak csurom víz lesz, azt 1-2 alkalom után emlékezni fog arra, hogy oda nem kellene menni, a másik megoldás meg tényleg a tyúk, vagy pulyka, annyi hogy a macskák leginkább éjszakai állatok, a tyúk meg a pulyka nem, így éjszaka ugyan úgy szabadon sétálhatnak.

Legjobb tényleg ha valami büdössel befújod a kerítést, lehetőleg úgy hogy a szomszéd oldalán folyjon le leginkább, akkor azt el fogják kerülni, a gond csak az, hogy mondtad, hogy ugye az egész utcából járnak oda, így nem elég csak egy oldalt védeni, bármit is találsz ki, erre figyelni kell.

2023. szept. 4. 18:11
 29/29 A kérdező kommentje:
valami ragados cucc nem letezik? bekened vele a keritest es akkor nem akar felmaszni ra? nem tudom..
2023. szept. 4. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!