Mi lehetne majd a megoldás??
Türelem, idő kell mire a cicáid megszokják. Légy türelmes!
Ne hagyd őket kettesben, zárd el a kiscicát, meg kell szokni a nagyoknak. Akkor legyen köztük a kicsi, mikor tudsz rá figyelni.
Adj a nagy cicáidnak jutalomfalatot, mikor látják picit, vagy a kedvec kajájukból, így a pici cica láttán pozitív élménybe rész részük. Ez is segíti a kicsi elfogadasat.
Szóval etesd őket meg egymas mellett, viszont a kicsinek külön tányérbe adj a finomságból.
(Én cicám is Félix, bocsi ha zavarosan írtam, fáradt vagyok még😀)
Köszönöm a nyelvtanleckét az utolsó válaszolónak! ❤️
Elnézést, hogy reggel 6-kor a mosdón ülve munkába indulás előtt 10percel nem ez volt a legfontosabb számomra 🤣🤣
Először külön helyen tartsd őket. Csak fokozatosan ereszd össze, csak felügyelettel.
Segít, ha a kiscica bundáját egy ronggyal dörgölöd be, és ezt a rongyot rakod a nagyok etetőtáljához (pozitív visszacsatolásként - ha esznek, a kicsi szagát érzik majd meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!