Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem akar aludni a pár napos...

Nem akar aludni a pár napos kiscicám mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 napja tálaltam egy kiscicát,magára hagyta az anyja. Ma voltam vele másodjára az orvosnál. De most rájött valami és nem akar aludni. Tettem mellé meleg palackot, plüssöket, megetettem, pisilt/kakilt, még nyugtató zenét is kapcsoltam neki hátha az segít, de semmi... eddig nem volt vele baj végigaludta az éjszakákat, de most semmi sem segít. Ha valaki tud valamit kérlek segítsetek, mert megőrülök ugy sír 😭😭😭

2023. aug. 14. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%

Ez marhaság. Mi is találtunk anyja által elhagyott pici cicát, gyönyörű óriási egészséges macsek lett belőle, soha nem volt eü gondja. :)

#Kérdező

A többiek már leírták a lényeget, én csak annyit tennék hozzá hogy szuper vagy, sok sikert a cicához. ♥

2023. aug. 16. 16:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy kissé eltűntem😅 elfoglalt voltam mostanában. A 9. Válaszolónak szívesen küldenék képet. De nemtudom hogy kell. Ha segítetek hogy, hogy tudok képet küldeni, küldök róla mai, illetve régebbi képet is🥰
2023. aug. 28. 21:44
 13/15 anonim ***** válasza:
2023. aug. 28. 21:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg nagyon szépen köszönök minden választ és segítséget. 🥰 az utóbbi válaszokat olvasva majdnem elsírtam magam.😅 nem is tudom miért. Szörnyen nehéz volt a kiscicával az elmúlt időben. Volt, hogy elsírtam magam annyira kikészített a csöppség. De sosem adtam fel. Már tényleg egyre könnyebb az idő elteltével, pont ahogy a 2. válaszoló írta. Egész nap járkál, eszik, alszik🥰 ennyiből áll egy napja. Szinte egy hangja sincs már. Valószínűleg ezért is hatódtam meg a sok sok bátorító válasz láttán. Nagyon gyönyörű kiscica lett belőle 🥰 nevet is kapott már😍 Golyó😍 mert olyan mint egy kis labda😍😍🥰🥰
2023. aug. 28. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj de jó ezt olvasni 😍
2023. aug. 29. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!