Hányt a benti macskám?
Most az elmúlt egy órában hányt a házban több helyre is, nem szőrt hányt ki, hanem valami mást.
Előbb ivott , viszont utána öklendezett, de nem jött neki semmi se ki.
Hívtam enni, nyávogott a kajáért olyan furcsa, rekedtes hangon (nem így szokott ), viszont nem adtam neki semmit se. Lehet jobb ha most nem eszik.
Most a viselkedése olyan mint eddig, ide bújt hozzám és dorombol rajtam.
Este 6-tól van állatorvos. Szerintetek elvigyem? Mit csináljak?
Egyáltalán nem kijárós macska, nem tudom miért hányt 3 helyre is a házba.
A környéken nem lesz hétvégén állatorvos, szóval ez miatt se kellene húzni az időt.
(Persze van autónk szóval ha baj van, akkor tudunk menni bármerre, de hát csak egyszerűbb itt helyben elintézni)
10# Akkor könnyen lehet ez a probléma. Olvass utána, hogy a szobanövényeitek, amikhez hozzá tud férni, nem mérgezőek-e. Sok olyan van, ami enyhén mérgező, tehát hányást, egyéb emésztési problémákat okoz, a nagyon alap szobanövények közt is. Le is tudod ellenőrizni a növényeken, hogy látsz-e valamelyiken rágásnyomot.
Remélhetőleg erősebben mérgező növény nincs a cicának elérhető helyen. Pl. Dieffenbachia, kroton vagy bármilyen más tejnedves növény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!