Férget hányt a macskám. Elég ha beadtam neki kb egy fél féreghajtót? 4 hónapos.
Ha nem hány megint férget, akkor nem kell orvos, és mindenképpen ismételd meg 2 hét múlva.
A hasa nem nagyobb a normálisnál? Eszik, gyarapodik rendesen?
Ha mar ferget hany, az eleg komoly allapot, el kene vinni orvoshoz szerintem.
Gondolom, ha olyan alap dolog nincs meg, mint a rendszeres fereghajtas, akkor oltasai, chipje sincs. Ezt is kene potolni.
Nem muszáj állatorvoshoz vinni, de ha bemész egy állategészségügyi boltba, ott is tudnak segíteni.
Mennyit és milyen időközönként kell neki adni.
Szerintem a kijárós macskának rendszeresen kell.
Szia! Nem kell állatorvos.
Ha beadástól számított 30 percen belül hányik, az teljesen természetes. Ez azt jelenti hogy hat a gyógyszer.
Új ismétlő kezelést 3 hét múlva kell. Előbb semmiképpen se.
Előfordulhat hogy a napokba hígszerű lesz a széklete, ez teljesen természetes folyamat, mivel a széklet ürítéssel is távozhat a parazita.
Egy állatorvos
Már korábban is kellett volna adni neki féreghajtót.
Minek a felét adtad be?
Hogyan kezdjük el?
A megszületett kiscicákat ideális esetben 3 hetes korban kell először féregteleníteni, amit két hetenként kell megismételni 3-4 alkalommal.
Ezt követően 3 havonta javasolt a féregtelenítés -felnőtt cicáknál is.
Milyen készítményt használjunk?
Kistestű és kölyökcicák féregtelenítésére paszta kiszerelésű, felnőtt cicák számára a tablettás készítmény ajánlható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!