Macskának milyen tápot ajánlanátok? Ami nem kerül kilónként egy vagyonba, de elfogadható minőség.
Figyelt kérdés
Nézegettem már, de elég nagy a kínálat. Azért olyat nem vennék, ami kilónként 2x-3x annyi mintha színhússal etetném. Szóval inkább valami középkategóriás érdekelne.2023. júl. 17. 09:24
11/15 anonim válasza:
Mi az, hogy a Josera whiskas szintű??? Te hülye vagy!!!
13/15 anonim válasza:
Én ezekkel szoktam etetni: Wild Freedom, Real Nature Wilderness, Purizon. Drága, szuper prémium tápok, de kevés kell belőle. Lakásban tartott ivartalanított nőstény macska, 6 éves, kis mozgásigény.
15/15 anonim válasza:
Az nem hasznos, hogy nem az volt a kérdés, Te mit etetsz, főleg, ha nem középkategóriás, mert a kérdés, hogy milyen közepes kategóriás macskatápok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!