Macskának milyen tápot ajánlanátok? Ami nem kerül kilónként egy vagyonba, de elfogadható minőség.
Applaws vagy wild freedom prémium, magasabb az ára, de kevés kell belőle, én pl havi 5000-ből kijövök így, jobban mintha a whiskasból zabálna be napi 200 grammot, ami szemét és még drága is.
Ha mindenképp közép kell, akkor smilla alá nem mennék, josera, ilyesmiben gondolkodj.
Enyém a Purizon 400grammosat részesíti előnyben.
Nem az olcso kategoria,de jó minőségű ezért kevesebbet eszik belőle.
Egy honapban a nedvessel (Shiba) együtt kb egy 20-as.
Applavs az nem tetszett neki az rendes husos,ha az bejön neki.
Josera az olyan wiskas szintünek néz ki,párnácskák nélkül.
Zoopluson nézz szét.
Kérdés hogy a macskádat akarod védeni vagy a pénztarcád..
Sajnos márkát nem tudok ajánlani, mert drágával etetek. De egy jó tanács, hogy ha spórolni akarsz, akkor inkább egyszer adj ki egy nagyobb összeget. Nézd meg, hogy a kiválasztott tápból van-e nagyobb kiszerelés, és hogy annak mennyi a kilónkénti ára.
A mi tápunkból a nagy zacskó kilója feleannyiba kerül, mint egy kicsi zacskóé, és az 4 hónapig kitart. Hosszú távon jobban kijövök, mintha a kisebb zacskókat vásárolgatnám, feleannyiba kerül az etetés.
#7-nek, #5 vagyok
Van egy nagy fehérjeporos dobozunk (ugye annál is fontos, hogy friss maradjon benne a cucc), azt használom táptartónak :)
Van egy kicsi is, azt szoktam megtölteni a nagyból, és onnan adom neki. Így kevesebbszer van nyitogatva, és friss marad a táp.
Bármilyen jól záró tartály megteszi, én azt ajánlom, hogy legyen egy nagy és egy kicsi.
#5 vagyok, a nagy zacskó 5,4 kiló, gond nélkül el tudom tárolni 4 hónapig (ahogy írtam, két dobozban, hogy minél kevesebbszer érje levegő)
Többet nem mernék otthon raktározni.
Ez mondjuk egy elég "tömör" fajta táp (Orijen) kevesebbet esznek belőle a kutyák és macskák, mint egy átlagos tápból.
(A cicám is, és aktív, fényes szőrű, eleget és jó színűt/állagút piszkol, tehát nem éhezik :D szimplán laktató táp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!