Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnám így keresni a...

Hogyan tudnám így keresni a cicám?

Figyelt kérdés

Sajnos külfödre kellett jönnünk dolgozni.

Párom szüleivel megbeszéltük, hogy vigyáznak az állatokra míg kint vagyunk. Belementek. Fizettünk/ volna mindent.

A cicám egy hét után eltűnt. Elmondtuk többszőr, hogy a szobából ne engedje ki, ha mégis addigra az ablakokat csukja be.Kiengedte és a másik macskával aki már ott lakott összeverekedett és kiszaladt az ablakon.

Nem keresik, röhögtek, hogy " majd haza megy ha akar" főleg hogy 30 km-rel odébb lakunk/ laktunk tőlük

... Nem keresik és ők vannak megsértődve és nem is válaszolnak.

Több helyi és környékbeli csoportban kitettem, ott semmi. Ments meg stb csoportokba osztják de ők szerintem nem környékbeliek. Állatmentők/ védők nem válaszolnak. Haza menni nem tudunk.

Tudom lehet sarazni" otthon is van munka, miért nincs félretett pénzed, hogy haza menj, nem kellett volna rájuk bízni, miért nem ez az..."

Nekünk sajnos ezt dobta az élet és ez volt a megfelelő megoldás. Az állatok nem jöhettek volna a szállásra sem.

2023. júl. 16. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nem tudsz hazajönni akkor marad a megosztás és amit eddig csináltál.
2023. júl. 16. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a cicádat :( Ha megkérnek, hogy vigyázzak valakinek a bármijére, akkor azt úgy teszem, ahogy kérik és ahogy biztonságos. Ha megrögzött "a macskának kint a helye" mentalitású ember lennék, akkor sem engedném ki, mert az én felelősségem.

Ha nem megy, nem vállalom el. Ennyi.

Vannak a közelben ismerőseid? Ajánlom a Facebookos csoportokat is, nagyon jófej emberek vannak ott. Amikor meglesz a cicus, mindenképp valaki más vigyázzon rá.

Addig is osztogasd meg még több csoportban. Kérj meg ismerősöket, hogy nyomtassanak ki plakátokat és helyezzék ki (a plakátokat te is legyártathatod pl. a copyguruval, nekik csak érte kell menniük), és legyen kihelyezve a cica pár cucca, hogy ismerős szag is legyen a környéken. A régi házatok körül is nézzenek körül alaposan, lehet hogy haza akart menni.

2023. júl. 17. 08:54
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

"és kiszaladt az ablakon"

A 10. emeleten laknak? Akkor van tippem hol keresd.

Ha nem magyaráztad el érthetően a macskádnak hogy csak ideiglenesen mentél el akkor jogosan feltételezhette hogy örökre távoztál és új lakhely után nézett.

Egyébként lehetett volna chipet ültetni bele vagy gsm nyakörvet tenni rá, így bármikor megnézheted hol van.

2023. júl. 18. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!