31/32 anonim válasza:
Jesszusmariska, egy újabb "felelős állattartó."
32/32 anonim válasza:
Én 4cica boldog gazdija/rabszolgája vagyok,és minden percet imádok,amit velük tölthetek.Mind a4nagyon bújós kis dorombológép,és bár sokat kell velük foglalkozni-ha hazaérek,ők az elsők:almozás,etetés,vízük kicserélése+bunda átkefélése-,csak utána foglalkozom magammal!Ha cicát választasz,jól gondold át,mert a fenn említett dolgokat mindennap legalább2x meg kell tenni,de nagyon meghálálják!Nekem nagy szerencsém van velük,mert nagyon egészségesek-pedig a 2legidősebb 12+13éves-+nagyobb kárt se okoztak még,pedig mind a4 cicám nagyon aktív,de egymással nagyon jól elvannak,és komolyabb karmolás se v még e hosszú idő alatt,úgyh szerintem nevelés kérdése,nem szabad mindent rájuk hagyni,de érezniük kell,h szeretd őket,és örökre gondoskodni fogsz róluk!A helyedben sima házi cicát fogadnék örökbe menhelyről,és lehetőleg párban,mert együtt sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!