Macska véletlenül kutyáknak való féreghajtót kapott (nagyobb testű kutya, golden retrier, az azt hiszem 40kg környék), valami baja lesz tőle? Mire számítsunk?
Elnézést, egy féreghajtó tablettát kapott (a kutyának 3db kell, ebből kettőt megtaláltam most,így egy tabletta/10kg).
Így is hívjam az állatorvost, vagy így már kevésbé vészesebb?
Amíg ide irkáltál már ennyi idő alatt felhívhattad volna az orvost - aki konkrét tanácsokat adott volna!
Én ezt tettem volna a helyedben!
Az úgy nagyon jó, hogy fogalmad sincs a féreghajtó tabletta NEVÉRŐL, amit adsz az állataidnak. Ha kutya, ha macska ennyit LEGALÁBB tudni kéne, mert bármi van, az hogy "féreghajtó tabletta ilyen fehér" az olyan, mintha azt mondanád, hogy európai vagy, mikor a nemzetiségedet kérdezem. Túl tág.
Sok féregellenes készítmény van forgalomban, ezek közül némelyik használható kutyában és macskában nincs, némelyik meg kifejezetten ellenjavalt macskák esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!