Nagy baj van? Mi történt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A mai napon egy kutya támad a kismacskánkra, alig tudtuk elvenni tőle. Szorongatta, és rázta, de a cica életben maradt. Megitattuk, és az első két lábára rá is tud állni, a hátsó felét viszont csak vonszolja maga után. Nincsenek rajta harapás nyomok, horzsolások, nem vérzik. Csontjai szerintem nem törtek. Sajnos állatorvoshoz nem tudjuk elvinni, csak holnap reggel, mert nincs ügyelet. Mivel tudnék segiteni neki? Jó esélyei vannak? Segítsetek, kérlek2023. júl. 3. 21:00
21/45 anonim válasza:
A cicád életveszélyben van.
". Szorongatta, és rázta "
Egy kicsi kölyökmacskának ez rengeteg kárt tud okozni. Még akkor is, ha kívülről nem látod.
Sajnálom.
22/45 anonim válasza:
"Sajnos rózsaszínes nyák folyik a végbeléből. Belső vérzésre utalhat?"
Az vér és igen. Súlyosan megsérült ezekszerint...
23/45 A kérdező kommentje:
Nemtudom hányadik telefonszámot hívom, sehonnan nem tudnak segítséget küldeni nekem. Azóta hányt.
2023. júl. 3. 23:05
24/45 anonim válasza:
Székesfehérváron van 0-24 es állatkórház.
Garantáltan nyitva, sokan viszik oda ilyen esetben az állatukat. Pont oldalon olvastam valaki Pécsről vitte a kuytáját az éjszaka közepén.
25/45 anonim válasza:
Esetleg ha megírod melyik település könnyebben segítünk. Autótók van?
26/45 A kérdező kommentje:
Pest megyében vagyunk
2023. júl. 3. 23:23
27/45 anonim válasza:
A Budapesti állatkórház 0-24-ig nyitva van
28/45 anonim válasza:
Telefonszám: 06 1 350 0361
Budapest, Lehel út 43
29/45 anonim válasza:
Eszem ágában sincs köcsögnek lenni, de 3 órája írtad ki a kérdést. Ez idő alatt már simán ott lehetett volna lenni egy állatorvosi ügyeletnél, pláne Pest megyében. Ha nincs kocsi, akkoris. Könnyen lehet, hogy halálos a sérülése, ami menthető lett volna, ha nem vársz holnapig.
30/45 anonim válasza:
Miért küldenének neked segítséget? Ki vagy te…??? El kéne VINNI orvoshoz….MOST. Kocsi vagy taxi aztán indulás. Ilyen embereknek nem való állat. Én macskámmal történne ilyen egyből vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!