Mi történt a macskàmmal?
A 6 hónapos kis cicám ma az ablakban ült mint ahogy mindig szokott,viszont mikor lejött elkezdett kiabálni és nem bírt felállni, megnéztem a mancsát és van rajta egy kis dudor,nem tudom pontosan mi csíphette meg vagy mi történhetett de mozdulni is alig bír, hideg vízes kendővel bekötöttem és azóta alszik, kb 9 órája. Eleinte elkúszott enni meg inni, meg futni is tudott de már semmit sem akar, ha megmozdul kiabál és egyből abba hagyja, elég annyi is hogy ledőlti a fejét a mancsara,egyből nyávog. Ha hozzá érek az is fáj neki.
Étvágya van neki és szokatlanul sokat iszik, eleve kis beles és imád inni enni, de most tényleg sokat ivott.
Elfelejtettem mondani hogy folyton remeg, ha be van takarva akkor kevésbé, de még úgy is,a szüleim azt mondták hogy semmiség de nem tudom, kérem segítsetek, nagyon szeretem a kis tökmagot, nem akarom hogy baja legyen.😢
Úgy tűnik - ha reszket és sokat iszik -, hogy ez a cica lázas. Orvosra lenne szüksége és ha még benne van a darázs fullánkja, akkor helyileg is kezelni kell a csípést. Esetleg antihisztaminra is szüksége lehet.
A talpát meg tudtad nézni, hogy benne van-e fullánk?
Tudnál esetleg lázat mérni? 38 -38,5 a normális macskáéknál.
Nem az én döntésem az orvos, próbálom rávenni a szüleimet de feleslegesnek tartják mert csak egy darázs csípés, nincs jogosítványom és egy kis faluban élünk ahol nincs orvos.
Megnéztem a mancsát és nincs benne fullánk, most játszik és mozog, 37 fokot mértemm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!