Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történt a macskàmmal?

Mi történt a macskàmmal?

Figyelt kérdés

A 6 hónapos kis cicám ma az ablakban ült mint ahogy mindig szokott,viszont mikor lejött elkezdett kiabálni és nem bírt felállni, megnéztem a mancsát és van rajta egy kis dudor,nem tudom pontosan mi csíphette meg vagy mi történhetett de mozdulni is alig bír, hideg vízes kendővel bekötöttem és azóta alszik, kb 9 órája. Eleinte elkúszott enni meg inni, meg futni is tudott de már semmit sem akar, ha megmozdul kiabál és egyből abba hagyja, elég annyi is hogy ledőlti a fejét a mancsara,egyből nyávog. Ha hozzá érek az is fáj neki.

Étvágya van neki és szokatlanul sokat iszik, eleve kis beles és imád inni enni, de most tényleg sokat ivott.

Elfelejtettem mondani hogy folyton remeg, ha be van takarva akkor kevésbé, de még úgy is,a szüleim azt mondták hogy semmiség de nem tudom, kérem segítsetek, nagyon szeretem a kis tökmagot, nem akarom hogy baja legyen.😢

2022. aug. 13. 20:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel. Remélem minden rendben lesz.
2022. aug. 13. 22:10
 12/20 A kérdező kommentje:

[url= [link]

Tudom hogy senki sem kérte de itt egy kép a kicsiről, tegnap előtt folyamatosan követte az édesanyám, mindenben segített a kis oroszlán❤️

2022. aug. 13. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Calico? Szép, szerencsés vagy hogy ilyen cicád van.
2022. aug. 13. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok Nektek!
2022. aug. 13. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb bárkit megcsíp egy darázs, akkor ecetet rá, az teljesen semlegesíti (az allergiát talán nem, azt nem tudom sajnos), saját tapasztalat :D

Eddig bárkinek mondtam meglepődött rajta, pedig régebben azt hittem ez ilyen köztudott dolog :D

Sok szerencsét a cicával, nagyon szép <3

2022. aug. 13. 22:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mostmár sokkal jobban van, még felemeli a mancsát néha néha mikor sétál de nem fáj neki, legalább is nem úgy mint tegnap.❤️
2022. aug. 14. 07:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek örülök :) Azért csak óvatosan kedves kérdező. A cicák sajnos nagyon tudják titkolni ha fáj valamijük. Amiatt hogy milyen sokáig sírt a cicád a darázscsípés után, nem árt ha orvos látja, mindenképpen mondd le neki hogy sokáig fájlalta a lábát és reszketett a cica, meg sokat ivott , tehát sanszos hogy lázas is volt, meg hogy hogyan viselkedett utána jó darabig. . Hátha ajánl valamit amivel máskor gyorsan tudtok segíteni a kicsin, akkor is ha okosak a macskák- szerintem a cicás egy ilyen élmény után nagyon megjegyezte hogy ne piszkálja a darazsat.
2022. aug. 14. 07:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Szuper 😍
2022. aug. 15. 10:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis cica, gratulálok hozzá. Örülök, hogy minden rendben van vele!
2022. aug. 15. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy van ?
2022. nov. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!