Mi történt a macskámmal?
Nem, ugyanúgy iszik mint eddig csak többet, van egy kis tálja amit tele tettem vízzel és 15 perc alatt mind megitta,végig itt voltam vele de semmi rendellenességet nem mutatott csak a mancsát fájlalja mindig.
Tény és való hogy hisztisebb és erőszakosabb de most szeretne kézben lenni, ami rá nem nagyon jellemző.
Tudom hogy buta kérdés de olvastam hogy néha a macskák színlelik az ilyeneket, és az van hogy ma mutattam be a macskának akit megmentettünk az előző gazdáitól és egyből azután kezdett el fura lenni.
A másik cicának már nincs semmi baja, makk egészséges, szóval tőle semmit sem kaphatott el, és a cicám, Cora kizárólag benti macska,a darázs az ajtón jött be miközben az édesanyám ki ment rajta,de nincs rá bizonyíték hogy tényleg a darázs volt, és a dudor állítólag eleve ott volt, a húgom szerint, én nem tudom.
Lehetséges hogy féltékeny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!