Nagy baj van? Mi történt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A mai napon egy kutya támad a kismacskánkra, alig tudtuk elvenni tőle. Szorongatta, és rázta, de a cica életben maradt. Megitattuk, és az első két lábára rá is tud állni, a hátsó felét viszont csak vonszolja maga után. Nincsenek rajta harapás nyomok, horzsolások, nem vérzik. Csontjai szerintem nem törtek. Sajnos állatorvoshoz nem tudjuk elvinni, csak holnap reggel, mert nincs ügyelet. Mivel tudnék segiteni neki? Jó esélyei vannak? Segítsetek, kérlek2023. júl. 3. 21:00
1/45 anonim válasza:
Reggelre valószínűleg elpusztul.
2/45 anonim válasza:
szegény kiscica
én azért hívnék valakit
állatmentők, vagy akármi, talán akad segítség
3/45 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm szépen!
2023. júl. 3. 21:17
4/45 anonim válasza:
Eltörhetett a medencéje, elég nagy a baj.
5/45 anonim válasza:
Kérdező majd írj mi a helyzet, remélem kap segítséget a kiscica.
6/45 anonim válasza:
Gerinc csigolya törés, belsővérzés sajnos simán lehet. Még ma kellene neki állatorvos, nem tudni mekkora a baj.
7/45 anonim válasza:
az is problémát okozhat, hogyha a kutya veszett volt, megharapta? Vagy volt a kutyának gazdija?
8/45 anonim válasza:
Ha a kutya kóbor akkor kell szólni az állatvédőknek, ha nem kóbor akkor meg a gazdájának, a kutya gazdájának nem ártana segíteni a kiscicán.. pl fizethetné a költségeket az állatorvosnál..
A kutya meg ha kóbor ha nem, NEM kell agyonverni!
9/45 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a segitseget! Hivtam az állatmentoket, leghamarabb holnap tudnak jonni. Meg nem tortent semmi, probal felkelni, viszonylag éber. Ügyelet nincs a környéken. Ha a reggelt megéli, azonnal elvisszük.
2023. júl. 3. 21:36
10/45 anonim válasza:
Ha lehet írd meg majd kérlek mi lett a cicával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!