Mi baja lehet a macskámnak?
Eddig egy szép, egészséges kinti kan cica volt. Most azonban csipás a szeme, és egyiket alig nyitja ki, le van fogyva és alig nyávog, pedig elég hangos szokott lenni. Találtam a fülén egy bolhát is, eddig soha nem volt bolhája. Kullancsirtót kapott, meg azt hiszem féregtelenítve is van.
Lehet hogy a bolhától lett baja vagy ez valami más? Mit tehetek?
Sajnos anyagilag nem állunk olyan jól, hogy állatorvoshoz vigyük:(
22# Mindent elárul az alpári stílusod a szellemi képességeidről.
Hol van olyan az állatvédelmi törvényben, hogy felelek a közelben levő kóbor állatokért? Ja, hogy sehol. Max. a tulajdonomban levőért.
Más kérdés, hogy egy kóbor állatot sem hagynék szenvedni, ellenben az ilyen arrogáns pöcsökkel.
23# Ritka autistának kell lenni, hogy ne tudj elvonatkoztani a konkrét esettől, ha én kóbor állatot írok példaként. A kérdezőé mondjuk nem kóbor állat, csak mellékesen hoztam szóba.
Egyébként meg ha valaki a pampán a falu szélén elkezdi etetni a kóbor állatokat, attól még nem lesz tulajdonos jogilag. Jogilag akkor vagy tulajdonos, ha szerződésed van. Ennyi.
"ha szerződésed van"
🤣😂😂😂
Még nem írtam a macskámmal szerződést pedig 4 éve lakunk együtt.
Hát az mindent elmond, hogy ezeket a kommenteket komolyan vetted🤣
#James78
Ha észrevennéd magad az okoskodásod közepette akkor rájöhetnél, hogy csak te kezdtél el kóbor meg vadonélő állatokról beszélni.
Még le is írtad, hogy a kérdező esetében nem kóbor állatról van szó.
Onnantól, hogy az állat a tiéd KÖTELESSÉGED a "jó gazda gondossága" irányelvet követni (mégegyszer:Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény).
Nincs DE.
Nincs leírva, hogy szerződés/oltási könyv/chip vagy akármi kellene ahoz, hogy a kérdező (vagy akárki) eleget tegyen a kötelességének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!