Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a macskámnak?

Mi baja lehet a macskámnak?

Figyelt kérdés

Eddig egy szép, egészséges kinti kan cica volt. Most azonban csipás a szeme, és egyiket alig nyitja ki, le van fogyva és alig nyávog, pedig elég hangos szokott lenni. Találtam a fülén egy bolhát is, eddig soha nem volt bolhája. Kullancsirtót kapott, meg azt hiszem féregtelenítve is van.

Lehet hogy a bolhától lett baja vagy ez valami más? Mit tehetek?

Sajnos anyagilag nem állunk olyan jól, hogy állatorvoshoz vigyük:(

2023. jún. 18. 15:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
80%
#15 kóbor állatról beszélünk. Akkor ez a madarakra is érvényes? Nemár.
2023. jún. 18. 19:28
 22/41 anonim ***** válasza:
86%
Ritka egybitesnek kell lenni ahoz, hogy egy éppen akkor odarepülő madarat hasonlítasz egy olyan macskához akit kitudja mióta gondozol, sőt már a leírtak szerint kezelted is valami nyavalyáját.
2023. jún. 18. 20:46
 23/41 anonim ***** válasza:
65%

22# Mindent elárul az alpári stílusod a szellemi képességeidről.

Hol van olyan az állatvédelmi törvényben, hogy felelek a közelben levő kóbor állatokért? Ja, hogy sehol. Max. a tulajdonomban levőért.

Más kérdés, hogy egy kóbor állatot sem hagynék szenvedni, ellenben az ilyen arrogáns pöcsökkel.

2023. jún. 18. 21:06
 24/41 anonim ***** válasza:
64%

23# Ritka autistának kell lenni, hogy ne tudj elvonatkoztani a konkrét esettől, ha én kóbor állatot írok példaként. A kérdezőé mondjuk nem kóbor állat, csak mellékesen hoztam szóba.

Egyébként meg ha valaki a pampán a falu szélén elkezdi etetni a kóbor állatokat, attól még nem lesz tulajdonos jogilag. Jogilag akkor vagy tulajdonos, ha szerződésed van. Ennyi.

2023. jún. 18. 21:09
 25/41 anonim ***** válasza:
83%

"ha szerződésed van"

🤣😂😂😂

Még nem írtam a macskámmal szerződést pedig 4 éve lakunk együtt.

2023. jún. 18. 21:16
 26/41 anonim ***** válasza:
83%
Cirmi! A lap aljára egy olvasható név és aláírás. Köszönöm!
2023. jún. 18. 21:20
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
25# Nem a macskáddal te nagyonlüke. Tudod vannak olyan nem prolik, akik veszik a macskát. De vannak nemprolisztánban, akik 30-50 eurót fizetnek a házi macskálrt is de legalább befogadáskor chipeltetik, na ilyenkor a tulajdonodba kerül. Addig kb. semmi közöd hozzá. Pl. küföldre hogy utazol vele, ha semmi papírod nincs róla?
2023. jún. 18. 21:23
 28/41 anonim ***** válasza:
86%

Hát az mindent elmond, hogy ezeket a kommenteket komolyan vetted🤣

2023. jún. 18. 21:25
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Már miért vettem volna komolyan. Annak vettem ami. Tudálékos humorizálásnak vettem, várj, megcsiklandozom magam, hogy röhögjek...🤣🤣🤣
2023. jún. 18. 21:31
 30/41 anonim ***** válasza:
79%

#James78

Ha észrevennéd magad az okoskodásod közepette akkor rájöhetnél, hogy csak te kezdtél el kóbor meg vadonélő állatokról beszélni.

Még le is írtad, hogy a kérdező esetében nem kóbor állatról van szó.

Onnantól, hogy az állat a tiéd KÖTELESSÉGED a "jó gazda gondossága" irányelvet követni (mégegyszer:Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény).

Nincs DE.

Nincs leírva, hogy szerződés/oltási könyv/chip vagy akármi kellene ahoz, hogy a kérdező (vagy akárki) eleget tegyen a kötelességének.

2023. jún. 18. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!