,,Kizárólag lakásba, benti tartással" Szóval akkor én kertes házban, de benti tartással nem is tudok örökbe fogadni?
Függ a menhelytől. Én pl nem tudtam örökbefogadni emiatt. Nem értették meg hogy bent tartanám. Volt amelyik megkérdezte, miért nem panelban lakok akkor? 🤔
Hát b+ mindjárt veszek a kedvedért panel lakást...bexarás.
Végül feladtam a próbálkozást és tenyésztőtől vettem. 2 tenyésztőtől van a 2 macskám. Érdekes, mind a ketten kertes házban laktak, a macskáikat pedig bent tartották.
1.
A legtöbb kutya alszik napközben, meg honnan tudod, hogy nem viszik nagyobb sétára? Unalmas életed lehet, ha azt nézed egész nap, hogy a "sok proli" hogy viszi a kutyát. Itt ahol mi lakunk, minden kutyának megvan a 2-3 séta, futkározni is tudnak, bandázni is, nem egy kertbe vannak kib*szva.
Ismerősünk is kiengedte - benti macska... hát egyik nap nem jött haza.
Ha benti tartásra adják, de kertes házban élsz, meg kell oldanod, hogy ne szökjön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!