Ez normális a macskáknál ilyenkor nyáron? Vagy beteg lehet?
Figyelt kérdés
Kiszökött a macskám és csak 2 nappal később (ma reggel) jött vissza. Reggel nem tudom hogy evett/ivott-e, de egész nap a nyitott ablakban feküdt a napon. Mikor elmentem fél hatkor akkor is, és most is. Aggódtam érte mert mégiscsak a tűző nyári napon volt, ezért nagy nehezen kiráncigáltam onnan (pici fürdőszobai ablak). Mikor felvettem az egész teste meleg volt a naptól, és simán hagyta hogy egy fél percet fogjam, pedig egyébként ki szokott ugrani a kezemből. Talán úgy tudnék fogalmazni hogy olyan bágyadt volt. De ahogy leraktam visszarohant az ablakba. Most öntöttem fel neki konzervet vízzel és odatettem a párkányhoz, azt megette. Csak nekem furcsa a viselkedése?2023. jún. 16. 18:23
1/5 anonim válasza:
Fiú vagy lány? Ivartalanított? Párzási időszakban az ivaros cicáknál normális, ha változik a viselkedésük.
A teste valószínűleg csak a naptól melegedett fel. Az én cicám bundája is nagyon hamar átmelegszik, ha az ablakban napozik.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak fáradt, de sokszor ha betegek, akkor is melegítik magukat.
3/5 anonim válasza:
A macskák szeretik a meleget többnyire.
Szerintem nincs baja max fáradt lehet.
Ha nem eszik,iszik vagy bágyadt akkor aggódj addig ne.
Van h nekünk a radiátoron fekszik vagyis felette ,de elég meleget kap fűtéskor.. :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem amíg eszik, iszik addig normális. Majd azért figyelgesd. A nap miatt ne aggódj, nekem fekete macskáim vannak (tehát alapból "beszívja" a bundájuk a meleget) és mindig oda fekszenek ahova besüt a nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!