A macskáim mindig elhagyják a nyakörvüket. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van valami olyan nyakörv macskáknak ami nem veszélyes, de mégsem hagyják el?
Azért teszünk rájuk nyakörvet mert arra írjuk rá a címet és a telefonszámot. Chippeltetni nem szeretnénk.
Előre is köszönöm.
2023. jún. 10. 16:21
1/33 anonim válasza:
Minek a nyakörv ha úgy is elengeded? 🤷♀️
2/33 anonim válasza:
Ha elütik, agyonverik, vagy bármi más történik akkor a nyakörv lesz a legkisebb baj. Aki meg meg akarja tartani, az meg is fogja, nyakörv ide vagy oda.
3/33 anonim válasza:
Mi baj a chippel? Én nem merek rátenni nyakörvet, mert még házon belül is felakadhat vele.
4/33 anonim válasza:
Ne engedd ki őket. Bentre meg nem kell nyakörv. Hacsak nincs macskabiztos kerítéssel ellátott kerted (de igen, létezik, mielőtt szokás szerint belém állna valaki, hogy "olyan nincs"), akkor felelőtlenség kiengedni.
5/33 anonim válasza:
4# Olyan nincs. :)
Jó tudom, láttam egész szellemes megoldásokat, ilyen elfordulós cuccal, de egyszer szorul meg, aztán kint is van a cica.
6/33 anonim válasza:
SZERENCSÉRE ELHAGYTÁK ! Felakadnak a keritéseken vagy bárhol megfulladnak emiatt stb . Felejtsd el örökre .
7/33 anonim válasza:
Gondolom a lepontozóbarom nem értette a kommentem lényegét.
8/33 anonim válasza:
De kit érdekel a számotok? Ha el is ütik, megmérgezik, tuti nem fogja senki se a nyakörvét nézegetni és felhívni titeket.
9/33 anonim válasza:
Úgytudom hogy a chippeltetés és a veszettség elleni oltás kötelező
10/33 anonim válasza:
Minek nyakörv, ha úgyis saját telketeken tartjátok felelős állattartóként? Ha meg felelőtlenek vagytok, akkor nem mindegy, miben ütik el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!