Ráadásul két részes, földszint és emelet, közötte lépcső vezet, de mindkét rész pici, nem tudnak így rohanni egy nagyot. Környék autó mentes, de sok a kutya, ilyen hegy szerűség, de féltem őket, pár hetes koruk óta bent élnek, 4 és 5 évesek. Pórázos séta nekik nem fárasztó, rohanniuk kéne.
2023. jún. 3. 11:52
1/7 anonim válasza:
Vegyél nekik mókuskereket.
2023. jún. 3. 11:56
2/7 anonim válasza:
Nekünk van ilyen hosszú tollas játékunk, azzal játszunk minden nap, nagyokat ugrálnak.
2023. jún. 3. 12:39
3/7 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nincsenek lefárasztva? Rombolnak, idegesek, bántják egymást?
Amúgy a macskáknak nem hatalmas szabad tér kell feltétlenül, hanem inkább sok mászási, elbújási lehetőség meg játékok, amikkel egyedül is tudnak játszani. Ismerősöm macskatenyésztő, ő mondja mindig, hogy inkább egy 35-40 nm-es kis lakás sok-sok macskabútorral, játékkal, mint egy 100 nm-es ház, ahol semmije nincs, mert akkor garantáltan a gazdi bútorait fogja kezelésbe venni.
2023. jún. 3. 12:41
4/7 anonim válasza:
Rakd ki az udvarra egerészni.
2023. jún. 3. 13:04
5/7 anonim válasza:
Az első hozzászólót nem tudom miért pontozták le? Nem írt egyáltalán butaságot! Lehet kapni, kb 1m átmérőjű forgó kereket a macskáknak. "Macska futtató kerék"-nek hívják, jó 150 ezer körül van az ára, de ha tetszik a macskának még meg is érné. Keress rá a googlen. Szerintem az is jó lenne. Talán használtan olcsóbb... Egy próbát megér.
2023. jún. 3. 13:32
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, mielőtt ide költöztünk, mindig egymással rohangáltak, kergetőztek.
Én is szoktam velük tollpálcikásat játszani, vannak játékaik.
Hát rombolni mindig szoktak, ha épp nem foglalkozik valaki velük. A nagyobb lakásban is szérszedtek mindent. Pedig vittem őket pórázon is, csomó játék, meg futni is tudtak.
Egymást soha nem bántanák.
2023. jún. 3. 18:03
7/7 anonim válasza:
Én fogócskázni szoktam a macskámmal, igényli is! 35 nm-en. Szerencsére nincs alsó szomszéd, akit zavarna a futkosás. Elfárad a cica no meg én is mozgok otthoni munka közben egy kicsit. Ha a szekrény mögül kiles, onnan lehet tudni, hogy fogócskázni szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!