Normális hogy ennyire okos a macskám?
6 hónapos kandúr. Már ivartalanított. De annyi esze van..nem tudom mi lesz később..
Az ajtókat ha becsukjuk, simán kinyitja. Kulcsra kell zárni ha nem szeretnénk hogy bemenjen.
Ha egy kicsit nem vele foglalkozunk játék időben...akkor bosszúból tör túz..elhurcolja a kis fekhelyèt.
Ha rászolok hogy nem szabad akkor rám nèz és csovàlja a farkát és mégis azt csinálja amit nem szabad. Ha ki akarom vinni a szobából elkezd futkoràszni és elugrik a kezem elől.
Nagyon durván rafinàlt. Megtanult csengőt nyomni, hogyha éhes...csak úgy üti a csengőt.
Mi lesz később? Ez normális?
A leírtak alapján a macskád nem tűnik extrém módon okosnak (ettől persze még lehet az). Sok macska rájön, hogyan kell kilincsre csukott ajtót, vagy vízcsapot kinyitni, de a csengő használatát egerek, patkányok, madarak stb. is képesek megtanulni.
A többi, amit írsz, szerintem teljesen átlagos cicaviselkedés.
A helyedben csak akkor kezdenék aggódni, ha rajtakapnám, hogy a neten rendel magának jutalomfalatokat. :D
Nem azt mondom hogy extrém okos..csak van mellette egy kislány cica is. Az semmit nem tud. Még nyávogni se nagyon, kilincset kinyitni pláne nem. 1 dolgot szeret.. csörgő labdàt kergeti..orrvèrzèsig. A fiúhoz képest mintha ketyós lenne xD.
Volt olyan megkapta a kis csörgő labdàt esete 8kor.. még éjfélkor is azt kergette. A kandúr cica meg csak nézte, hogy te amúgy normális vagy? Hagynál aludni?
Nagy a kontraszt.. és az fura h még fiatal..nem egy tapasztalt idősebb cica. De így érhezhető h az intelligensebb cicàt nehezebb kontrolàlni.
Kicsit átszerkeszteném az első hozzászóló viszonylag megfelelő hozzászólását.
"Intelligens macska az jó dolog, de vigyázz, ha DoRomból"
Magyarul olyan mint bármely más macska. Elképesztő. Még jó hogy feküdtem, mikor ezt olvastam.
Döbbenetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!