Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Normális hogy ennyire okos a...

Normális hogy ennyire okos a macskám?

Figyelt kérdés

6 hónapos kandúr. Már ivartalanított. De annyi esze van..nem tudom mi lesz később..

Az ajtókat ha becsukjuk, simán kinyitja. Kulcsra kell zárni ha nem szeretnénk hogy bemenjen.

Ha egy kicsit nem vele foglalkozunk játék időben...akkor bosszúból tör túz..elhurcolja a kis fekhelyèt.

Ha rászolok hogy nem szabad akkor rám nèz és csovàlja a farkát és mégis azt csinálja amit nem szabad. Ha ki akarom vinni a szobából elkezd futkoràszni és elugrik a kezem elől.

Nagyon durván rafinàlt. Megtanult csengőt nyomni, hogyha éhes...csak úgy üti a csengőt.

Mi lesz később? Ez normális?

2023. jan. 2. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Intelligens macska az jó dolog de nyilván nem jó ha rombol
2023. jan. 2. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
De kedvesen lehet beszélni vele gondolom megérti
2023. jan. 2. 11:09
 3/11 anonim válasza:
91%
A macska nagyon okos es ontorvenyu, ot nem tudod ugy megtanitani, mint egy kutyat, mert konkretan magasrol tesz arra, amit mondasz, ugyis azt csinal, amit akar. Minden macska mas termeszetu, de abban egy, hogy vicces, extrem dolgaik vannak. 🐈‍⬛😻
2023. jan. 2. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján a macskád nem tűnik extrém módon okosnak (ettől persze még lehet az). Sok macska rájön, hogyan kell kilincsre csukott ajtót, vagy vízcsapot kinyitni, de a csengő használatát egerek, patkányok, madarak stb. is képesek megtanulni.

A többi, amit írsz, szerintem teljesen átlagos cicaviselkedés.

A helyedben csak akkor kezdenék aggódni, ha rajtakapnám, hogy a neten rendel magának jutalomfalatokat. :D

2023. jan. 2. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos az értelmi szintje, amiket felsoroltál kb mind tudja minimális tanulás után. Csak neveletlen. Nem oké hogy hisztiből rombol, nyilván el van kényeztetve.
2023. jan. 2. 11:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy extrém okos..csak van mellette egy kislány cica is. Az semmit nem tud. Még nyávogni se nagyon, kilincset kinyitni pláne nem. 1 dolgot szeret.. csörgő labdàt kergeti..orrvèrzèsig. A fiúhoz képest mintha ketyós lenne xD.

Volt olyan megkapta a kis csörgő labdàt esete 8kor.. még éjfélkor is azt kergette. A kandúr cica meg csak nézte, hogy te amúgy normális vagy? Hagynál aludni?

Nagy a kontraszt.. és az fura h még fiatal..nem egy tapasztalt idősebb cica. De így érhezhető h az intelligensebb cicàt nehezebb kontrolàlni.

2023. jan. 2. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit átszerkeszteném az első hozzászóló viszonylag megfelelő hozzászólását.

"Intelligens macska az jó dolog, de vigyázz, ha DoRomból"

2023. jan. 3. 02:06
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Magyarul olyan mint bármely más macska. Elképesztő. Még jó hogy feküdtem, mikor ezt olvastam.

Döbbenetes.

2023. jan. 3. 06:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem is kinyitja az ajtokat, en is kulcsra zarom, leginkabb a wc ajtot, mert az a szokasa, hogy bemegy a wc helyisegbe, felugrik a kis csapra es onnan a wc ajtora. Innentol kezdve kerdes, mennyire okos valojaban, mert a wc ajtorol leugrani mar nem tud, elfekszik ott 10 percet, de utana keservesen nyavog, hogy vegyem le, en meg neha szarok ra, nekem is magas az ajto, nem tudom levenni szekreallas nelkul, gondoltam hatha megtanulja, hogy magas az neki, nem tud lejonni, de minden egyes alkalommal, ha veletlenul fel tud oda jutni, megteszi🤦🏼‍♀️ Es nem jo neki az sem, ha odatolok egy szeket es nem kell olyan alacsonyra ugrania. Van, hogy latom, hogy kezd elrugaszkodni, hogy RAM ugorjon. Mert en aztan stabilabb celpont vagyok, mint egy szek🤣
2023. jan. 3. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért tör, zúz, mert tele van energiával. Mozgasd le, játssz vele, de ha szemétkedik, szidd le legalább. Majd kinövi, csak jól kell kezelni az efféle helyzeteket. Egyébként akkor lesz nagyon okos, ha sokat foglalkozol vele.
2023. jan. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!