Vemhes macska ivartalanítása?
Nem vallalnam be, mondom ezt ugy, hogy az en macskam, akit szinten utcarol fogadtam be, vemhesen lett ivartalanitva.
Tehat en abszolut nem vagyok ellene, csak nalunk meg szerencsere belefert az idobe, nem volt elorehaladott. De nekem azt mondta az orvos, hogy o pl nem is vallal mar a vege fele ivartalanitast.
Szoval felnek igen, hogy baj tortenne a cicussal.
Én se vállalnám be, egyébként nálunk a doki nem is ivartalanít vemhes cicát.
Egy tanács, ha később teszel ki kérdést a cicával kapcsolatban, mindenféleképpen írd oda, hogy vemhes volt mikor befogadtad, különben megkapod a lemoshatatlan "felelőtlen gazdi" címet :D
Nem ivartalaníttatnám, viszont elkezdenék berendezkedni a kismacskás életre, és már most keresgélnék gazdit.
Lehet tudni, mennyi kölyke várható? Mert ha csak 2, az oké, de ha 6, ott lesznek bajok :)
Igen, azt elfelejtettem megkérdezni az orvostól, hogy mennyi lesz, annyira nagyon sokkolt a hír:D
De ő is azt tanácsolta, hogy már most kezdjem el keresni a leendő gazdikat.
Viszont ismerősi körömbe már mindenki cicagazdi, szóval eléggé meg fog izzasztani a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!