Lehet a macska ivartalanítás után is vemhes??
Figyelt kérdés
Másfél éve ivartalanítattuk a cicámat, 2 és fél éves most. Lehet vemhes? A hasa kidudorodik, mint az első vemhességének kezdetekor. Mindig is "soványka" volt, keveset evett. Az utóbbi időszakban jelentősen megnőtt az étvágya. Hízás vagy vemhesség?2020. nov. 30. 12:00
1/7 anonim válasza:
Ha az orvos megfelelően végezte a műtétet és eltávolította a méhet nem csak elkötötte, akkor ez csak hízás lesz, de én minden féle képpen megmutatnám az orvosnak, mert ha hirtelen hízni kezdett azt okozhatja akár férgesség is.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet vemhes, kivéve, ha ahogy írják, csak elkötötték a petevezetékét és nem sikerült jól. De normális orvos ilyen manapság szerintem már nem csinál.
3/7 anonim válasza:
A mienkröl azt hittük, hogy terhes, de beteg lett, elvittük dokihoz, es nem cicai voltak, hanem megbetegedett a mehe.
A mütettel eltavolitottak a mehet is.
Sajnos biztosat csak egy jo allatorvos tud mondani.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is vidd dokihoz, ő majd megmondja mi a baj, lehet akár daganat is, vagy csak szimplán kövér. Ha vemhes, akkor azt a kérdést is meg tudja oldani...
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! Ingyenes ivartalanitasra vittem, nem tudom, milyen munkát végezhettek "ingyenért".:)
2020. nov. 30. 17:04
6/7 anonim válasza:
Ultrahanggal meg tudják nézni, milyen munkát végeztek (megvan-e a méhe, petefészkei).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!