Bobed kérdése:
Maradhat vemhes a macska, ha ivartalanításkor csak pár napos vemhes volt és a petefészket távolítottak el? Az állatorvos észre veszi az ilyen korai vemhességet?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 17:59
2/11 anonim válasza:
Vemhesség jeleit látod rajta?
Nem lehet, hogy álvemhes lett? Azt valószínűbbnek tartom.
3/11 anonim válasza:
Ha már vemhes volt, akkor a méhet is el kellett volna távolítani, nem???
4/11 anonim válasza:
A vemhesség nem tűnik el ha csak petefészket távolítják el- bár kétlem hogy ne vetélne el egy ekkora stressztől mint a műtét.
5/11 anonim válasza:
Nem halnak el ilyenkor a magzatok? Biztosan nem első eset lenne a történelemben.
Ha kételyeid vannak, akkor konzultálj a dokival, de nem hiszem, hogy vemhes lenne
6/11 A kérdező kommentje:
Egy hónapja volt ivartalanitva. Kb 10 hónapos és mintha kigömbölyödött volna. Ivartalanítás előtt pár nappal tüzelt.
Gondolom, ha az orvos látja, hogy vemhes, eltávolítja a méhet. Kérdésem, hogy ilyen esetben látja-e.
(Ivartalanításkor nem merült fel bennem a kérdés, így nem is kérdezősködtem. Google sem segített.)
2020. jún. 4. 19:47
7/11 anonim válasza:
Szerintem csak meghízott :) Tápot kell váltani
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 4. 21:59
9/11 anonim válasza:
Ivartalanítás után az én cicám hasán a bőr megereszkedett,elkezdett "kitelni". Pedig ivartalanítottnak való tápot evett.
10/11 anonim válasza:
Szerintem is csak meghízott. De ha kételkedsz, vidd el dokihoz, megnézi ő is.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!