SOS! Szétnyílt a macskám műtéti hege mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ivartalanították pár napja a lány macskám. Én dolgozom, öcsém van vele de teljesen nem törődöm faggatások árán közölték anyámmal hogy ja vérzik a heg és szétnyílt de ők nem viszik orvoshoz jöjjek el a munkából őket nem érdekli. A várpsba mindkét állatorvos bezárt, csak Nyíregyen van az állatkórház tőlünk 2 órára.. kocsi nincs. Nem voltak hajlandók ma sem elvinni.. pénzem az utolsót kifizettem a műtétre vizsgálatokra azt sem kapok tőlük kölcsön. A cica amugy sétál eszik iszik nincs semmi de a sebe szétnyílt. Holnap tudom vinni délelőtt de addig mit tegyek? Gallért akárhányszor teszem a legszorosabbra is leszedi, ruhait kirágja, tapaszt leszedi.. kérlek segítsetek!:(2020. febr. 17. 17:46
1/13 anonim válasza:
Viccen kívül: zárd be valahova. Ha sokat mozog, játszik, fut, jobban szétnyílhat. Esetleg bekenni beatine-al?
3/13 anonim válasza:
Látod ezért van az hogy az embernek szépen sorba legyen mindene: Először:esze
Másodszor: pénze
Utána jöhet a vásárlás és szép lassanként minden amikhez az előzőek kellenek.
4/13 anonim válasza:
Nálunk van házhoz jövő, ügyeletes állatorvos. Nálatok nincs? Neten utána tudsz nézni.
5/13 anonim válasza:
Tisztelt válaszoló társaim, olvassátok már el amit leírt! Nincs pénze, nincs járműve senkitől nem kap kölcsönt. OK hogy szóljon az állatorvosnak de utána mit mondjon neki??? Köszi haver?
6/13 anonim válasza:
5: akkor holnap hogy fogja orvoshoz vinni?
7/13 anonim válasza:
5: ezért hasznos a 3. tanácsa. Nem is értem, miért lett lepontozva.
8/13 anonim válasza:
:D tudjad: a hármas is én voltam, köszi!
9/13 anonim válasza:
Felhívod az állatkórházat/ügyeletet, közlöd, hogy nem tudod most sehova vinni, de rákérdezel, hogy mit tehetnél, míg eljutsz vele az orvoshoz. Holnap délelőtt meg elviszed dokihoz és részlet fizetést kérsz, ha nem tudsz fizetni.
10/13 anonim válasza:
Rendbe teszed a macskát utána meg új gazdit keresel neki aki tudja is gondozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!