Tegnap vettem észre, hogy a 6 éves ivartalanított fiú macskámnak a bal szeme fehéren váladékozik és hunyorít. Kamilla tea hatásos lenne?
Soha nem volt még vele ilyen baj, féreg elleni oltást is kap, nem bóklászik el, nem verekszik, de lehet valamelyik másik macska belekapott a szemébe vagy nem tudom hisz csak az egyik szeme olyan..
Nagyon megijedtem.. Mások cicájának is volt ilyen problémája?
A helyi állatorvosunk ilyenkor nem rendel..
Miért?
A kamilla mindenre jó..
Ezt nem tudtam, bocsánat.
Akkor esetleg más módszer?
A kamillateázást kitalálta anno valami marha és elterjedt a köztudatban, mintha valami csodaszer lenne. Pedig nem az, kifejezetten ártalmas.
Ha a helyi állatorvos ma nem rendel és nincs ügyelet vagy 10 kilométeres körzetben másik orvos, akkor várd meg amíg rendel és vidd el!
Akkor csak vizes zsepivel törölgetem a szemét.
Ugye majd hétfőn rendel a doki, de se kocsink se állathordozónk, majd felhívom és elmondom neki mi a probléma aztán bemegyek a gyógyszerért.
Az nem így működik. Egy normálos orvos szeretné megvizsgàlni azt a macskát.
Nem kell hordó,elég egy doboz,egy láda vagy bàrmi. Sőt múltkor egy néni ölben hozta a cicàjàt.
Ha nincs kocsi,kérj segítséget olyantól,akinek van. Esetleg taxi-t még kérdezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!