Ivartalanított kandúr még mindig jelölget, miért?
Igazából nem tudom mire vélni, mert nemhogy jelölget, hanem kb. tócsába pisil. Nem feltétlen valamit pisil le, van amikor csak simán tócsába a padlóra, szőnyegeket, mindenhova, de kakilni az alomba kakil. A lakásban minden egyes helyiségben van macska-wc, pontosabban 3db, de ez nem oldott meg semmit, ahogy az ivartalanítás sem. Már elviselhetetlen a bűz a lakásban, mert sokszor azt sem tudom hova pisil, és dolgozom is, emellett háztartást vezetek, így napi szinten keresni, hogy hova pisilt, fertőtleníteni és egyebek, már nem bírom. A párommal emiatt megromlott már a kapcsolatunk, mert ő azon az elven van, hogy adjunk túl a cicán, de én ezt megszeretném oldani. Már kétségbe vagyok esve, ezért lehet kicsit érthetetlenül írtam, úgyhogy ezért elnézést.
Visszatérve ezt 7 hónapos korában kezdte el a cica, addig semmi probléma nem volt vele ilyen téren.
Mit tudnék tenni?
Szobakennel esetleg megoldja a problémát?
Már ivartalanítás előtt is jelölt?
Ha igen akkor nem igazán lehet leszoktatni róla, előbb kellet volna ivartalanítani, akkor ki sem alakul ez a szokás.
Az is lehet hogy nem jelöl, hanem valami hugyúti fertőzése van, mielőtt bármit csináltok érdemes lenne orvoshoz vinni.
Nekem az ivartalanítással teljesen megszűnt ez a probléma, pedig 3évesen került hozzám a cica.
Ellenben az 1-es válaszolóval 100%-ig egyetértek, ez valami betegség, hogy nem tudja tartani a vizeletét szegényke.
Lehet, hogy az orvos az egész problémát megoldaná egy gyógyszeres kúrával.
Ez még nem jutott eszetekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!