Félek, hogy az egyik macskám megeszi a mérget! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van két keverék macskám. Az udvaron a komoposztálóban patkányok tanyáznak, ezért raktam le mérget nekik, meg is eszegetik. Félek, hogy az egyik macskám meg fogja az egyik mérget találni, és megeszi. Mit tehetnék az ellen, hogy véletlenül megegye?2023. máj. 1. 11:51
1/14 anonim válasza:
Beviszed a macskáidat - mindkettőt - a házba; probléma megoldva. Szívesen.
2/14 anonim válasza:
Vagy beviszed a macskákat vagy méreg helyett csapdát teszel ki. Utóbbi szerintem jobb, attól is baja lehet a macskának, ha megeszi a mérgezett patkányt.
3/14 Ékezetes billetyűzet válasza:
Én is ezt akartam mondani, hogy a mérgezett patkányt is megeheti a macsek.
4/14 anonim válasza:
Elég alap hogy macskás háznál nem méreggel oldjuk meg a patkánygondot, mert zsákmányállat...
5/14 anonim válasza:
Mindegy, mert ha nem a kerdezonel nyeli be a merget vagy eszi meg a mergezett allatot,akkor majd a szomszednal.
Ez mindig benne van a pakliban, ha kijaros macskad van. 🤷♀️
6/14 anonim válasza:
Valaki nyugtasson meg hogy ez csak egy provokatív kamu, és ilyen igazából nincs. Könyörgöm.
7/14 anonim válasza:
? Veszel patkánycsapót abba csali , szorosan szűk befedett helyre teszed , csak egér pati jár rá .
8/14 A kérdező kommentje:
A macska is megsértheti a lábát, ha kirakok „patkánycsapót”. Könnyen ráléphet a mancsával.
2023. máj. 1. 17:01
9/14 anonim válasza:
Akkor talán zárd el a helyet úgy hogy egy macska ne juthasson be, vagy ne hagyd kint csavarogni a macskáidat.
10/14 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért csak az egyik macskádat félted? A másik nem férhet hozzá a méreghez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!