Hogyan, mivel lehet a macska-aidses cica immunrendszerét hatékonyan erősíteni, hogy ne kapjon el különféle fertőző betegségeket?
10, Szerintem szimplán félreérthető a válaszod, mármint az első. Van itt pár idióta, aki szembemegy a normálissal, én is pl. simán úgy értelmeztem a válaszod, hogy szerinted (pl) el kell altatni a beteg macskát a g*cibe, csak nem írod le, mert úgyis mindenki lepontoz, pedig neked van igazad. Van itt sajnos olyan, akinek kb. ez lenne a reakciója, és szinte minden ilyen kérdés alatt megjelenik. (Igaz, neki jóval kevesebb pipája van, szóval elnézést a lepontozásért!)
Azt, hogy bent KELL tartani, látod, leírtuk utánad többen is, abban tök igazad van. :)
(Nem én vagyok az ötös versenyző, de gondolom ő is hasonlóan félreérthetett, azért szólt be.)
#11, lehet, hogy felreertheto voltam ez igaz. De en ezt arra ertettem, hogy inkabb nem irom le a velemenyemet (a kerdezorol), mert nemitananak erte, ahogy megfogalmaznam…
Nem vagyok cicagyulolo, imadom az allatokat, van kutyam is, macskam, is, mindketto CSAK benti, egyutt alszunk harman osszebujva az agyban.
Csak egyszeruen nem ertem azokat, aki kiengedi a macskajat, majd ilyen-olyan baja lesz, aztan jon ide gyakorira sirni, hogy mi lehet a macskajaval, mit tehetne vele. De azert meg keptelen tenni, hogy a jovoben ez ne forduljon elo megegyszer… Ez az a tipikus ”kiengedem a macskat, mert keptelenseg bent tartani, a macska az szabad allat. Megmergeztek? Hozok masikat a szomszed Erzsi nenitol. Elutotte egy auto? Szegeny, hozok egy masikat a szomszed Erzsi nenitol. Napokig nem jon haza? k*rva anyjat, elszaporodtak az egerek miatta. Hozok egy masikat a szomszed Erzsi nenitol. Beteg? Minek vigyem orvoshoz? Majd meggyogyitja magat. Csinalt 2-3 alomnyi ujabb kiscicat? Es? Jaj de cukik, eladom oket jo penzert.”
Na ez az amit keptelen vagyok felfogni…hogy miert… es a kerdezo kerdesebol egybol levagtam, hogy o is ez a fajta…ezt nem akartam leirni…mert az, hogy beteg a macska, de sz*rik bele, ugyan ugy kiengedi tovabbra is, mert hogy ugye a macska az szabad allat, lehetetlen bent tartani….
#1 es #10 voltam..
Ha nem akarod benn tartani, akkor gyakorlatilag meghal a macskád - ez a tény, vagy elfogadod vagy nem.
A te döntésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!