Mit tegyek? Az összes szomszéd macskája itt lófrál a mi kertünkben,és nem tudok kiteregetni sem,mert mindent lepisilnak. Már szóltam a gazdának,azt mondták ivartalaníttatják a macskákat de semmi sem történt.
Figyelt kérdés
Nekünk is van kandúr cicánk, de még nagyon fiatal,csak ha kicsit nagyobb lesz,kerül sor az ivartalanítására, már meg is van beszélve az állatorvossal. Viszont, ha kimegyek az udvarra, 3-4 macska is ront befele a lakásba,hogy megegyenek amit találnak. A múltkor az egyik már fent aludt a polcon, nem vettem észre,mert a fekete színe miatt elvegyül a dolgok között. Nagyon szeretem a macskákat, de ez már sok,hogy lepisilnak mindent, az asztalon ugrálnak, meg betörnek a házba. Hiába van bejárati ajtó,és szúnyoghálós ajtó is rajta, ha valamit viszek a kezembe,nem tudok az összes macskára figyelni,hogy ne rohanjanak be. Az egyik szomszéd akinek (szintén idejár a macskája,és ő a fő pisilő), azt mondta,hogy verjem meg őket valamivel. De hogyan verhetnék én állatot?! Nem vagyok állatkínzó!Viszont ez már tűrhetetlen,hogy ellepik a macskák az udvart. Falun lakunk,kertes házban,és minden háznál rengeteg a macska.Valaki tud valami hasznos tanácsot adni? Vagy fogjuk meg,és vigyük el mi, más macskáit ivartalaníttatni? Abból megint állna a bál.2023. ápr. 22. 17:03
12/15 anonim válasza:
Ha gyors megoldast keresel, akkor macskabiztos kerites... de az draga lesz. Vagy nagy hatotavolsagu komoly vizipisztoly, es légy résen mindig. Mert lehet az a par macska elszokik onnan, de majd jon az utanpotlas... es ennek igy sosem lesz vege.
13/15 anonim válasza:
Nem tud kiteregetni, mert a macskák lepisilik. Haha.. micsoda csodamacskák, akik felrepülnek a levegőbe, a földre teregeti a ruhát?? Ha ha ha....
14/15 A kérdező kommentje:
Fregoliról hallottál már utolsó? Ha nem,akkor nézz utána,hogy vannak a lépcsői.
2023. ápr. 25. 12:34
15/15 anonim válasza:
Hahaha... lehet, hogy mo-on valaki összetákol lépcsőset, vagy valami kinai xart, Italiában nincs lépcsős fregoli, az emlitett ok folytán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!