Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ki nem szereti a macskákat?

Ki nem szereti a macskákat?

Figyelt kérdés
Bocs! Én!!!!
2010. okt. 8. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

Miért kellett lepontozni? Én csak a kérdésre válaszoltam. Az vagyok, akinek a barátnője fél a cicáktól. Neki fóbiája van.

Én viszont imádom őket, kettő is van, együtt alszunk meg minden.

2010. okt. 9. 13:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a macskákat, viszont szerintem, az, aki nem szereti, más állatokat még szerethet. Én például nem igazán szeretem a lovakat, teheneket, kis testű kutyákat (ez utóbbiakkal rossz tapasztalataim vannak), de nem barmozom le azokat, akik igen. Viszont szeretem a rovarokat.
2010. okt. 9. 13:30
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszi Kercza a tapír!

Azért, hogy nem szeretem a macskákat, kimondottan állatszerető vagyok. Vannak is állataink. Az más kérdés, hogy a lakásban nem tűröm meg őket. Tehetem, mert kertesházban lakunk.A macska pedig olyan szemtelen, hogy mindig beszökik. Bocs olaj a tűzre!!!

2010. okt. 9. 18:04
 24/25 anonim ***** válasza:
51%

Annak, hogy a macska milyen betegségeket hordoz, illetve mennyire és melyik macska veszélyes a terhes nőkre, kicsit nézz utána jobban.

Nem szeretem, ha emberek eszetlenül osztják az igét.

2010. okt. 9. 22:22
 25/25 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek!

Nem interneten kell tudakozódni ilyen kérdésekben, hanem ember és állatorovostól. MINDIG!

Nyugodtan tarthatóak állatok megfelelő higéniai szabályok melett, mint pl kézmosás.

Sokan nem szeretik a macskákat, mert túlságosan önállóak. Nélkülünk is jól elvannak. De mégis ragaszkodnak. Kérdezz meg egy szobacicást milyen a kapcsolata a macskájával (ha több éve vannak együtt!!)

Igaza volt itt valakinek túl sok a sztereotípia és sajnos a nagyon buta ember is!:(

Egy kutyus is lehet szemtelen, ahogy egy papgáj is akár.

2013. máj. 2. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!