Ki nem szereti a macskákat?
Miért kellett lepontozni? Én csak a kérdésre válaszoltam. Az vagyok, akinek a barátnője fél a cicáktól. Neki fóbiája van.
Én viszont imádom őket, kettő is van, együtt alszunk meg minden.
Köszi Kercza a tapír!
Azért, hogy nem szeretem a macskákat, kimondottan állatszerető vagyok. Vannak is állataink. Az más kérdés, hogy a lakásban nem tűröm meg őket. Tehetem, mert kertesházban lakunk.A macska pedig olyan szemtelen, hogy mindig beszökik. Bocs olaj a tűzre!!!
Annak, hogy a macska milyen betegségeket hordoz, illetve mennyire és melyik macska veszélyes a terhes nőkre, kicsit nézz utána jobban.
Nem szeretem, ha emberek eszetlenül osztják az igét.
Utolsóval egyetértek!
Nem interneten kell tudakozódni ilyen kérdésekben, hanem ember és állatorovostól. MINDIG!
Nyugodtan tarthatóak állatok megfelelő higéniai szabályok melett, mint pl kézmosás.
Sokan nem szeretik a macskákat, mert túlságosan önállóak. Nélkülünk is jól elvannak. De mégis ragaszkodnak. Kérdezz meg egy szobacicást milyen a kapcsolata a macskájával (ha több éve vannak együtt!!)
Igaza volt itt valakinek túl sok a sztereotípia és sajnos a nagyon buta ember is!:(
Egy kutyus is lehet szemtelen, ahogy egy papgáj is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!